Zvezdan Terzić: Dzjuba nas više ne zanima 1foto Peđa Milosavljević /Starsport

Rusi su prvi došli do saznanja da je Crvena zvezda bila u akciji angažovanja Artem Dzjuba; odmah po objavljivanju vesti usledio je niz tekstova, gotovo na svakodnevnom nivou, u vezi sa potenzijalnim dolaskom ruskog napadača u Crvenu zvezdu. Javljali su se mnogi da prokomentarišu smislenost takovog poduhvata obeju strana, međutim nakon što se bura stišala, Zvezdan Terzić poručio je ruskim medijima da se srpski velikan ohladio od te ideje.

Dzjuba je u Zenitu primao oko 3,5 miliona evra. Iako u 34. godini života, njegova primanja sigurno u narednoj sredini ne bi bila manja od milion evropskih novčanica, što je, pak, maltene, za 50 odsto više u odnosu na fudbalere formata Kataija i Ivanića, najplaćenijih u sastavu Crvene zvezde. Njih dvojica, uz Milana Borjana, godišnje zarađuju oko 600.000 evra.

Ruski Sport-Express želeo je da sazna da li crveno-beli i dalje aktivno rade na dovođenju Dzjube, i verovanto nisu očekivali konkretan odogovor Terzića, u negativnom kontekstu.

„Crvenu zvezdu više ne zanima Artem Dzjuba. Potreban nam je brz i mlad napadač“, jasan je bio Terzić, generalni direktor Crvene zvezde.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari