Dodik bez dvotrećinske većine Skupštine RS

Ostavite komentar

  1. Doći će jednog dana neki „pametan“ Srbin koji će i potpisati ukidanje Republike Srpske, na žalost. Prodaće Republiku Srpsku za jednog polovnog golfa, kao onaj Srbin što je predao muslimanima kasarnu JNA u Tuzli. Doduše, dobio je 10.000 DM. Užas kakav smo to narod.

  2. Znate li šta je vitalni nacionalni interes nije to stranački interes sramota od opozicije

  3. Neverovatno. Još uvek ima onih koji ga podržavaju. Ali ne iz interesa, već iz nekog „patriotskog“ ubeđenja. Nestaćemo ovakvi kakvi smo i to nezadugo.

  4. Ima u Republici srpskoj zdravih snaga, koje mogu obuzdati Milorada Dodika i njegovu katastrofalnu politiku po građane Republike srpske.

  5. Hus pa evo Dusan Silni bi da i dalje gusla o patriotizmu i da gura prst u oko neprijateljima,a nevidi da nestajemo kao narod.Stvarno ne razumem.

  6. Srbi nevole svoje vodje, vrlo brzo im okrecu ledja. Netreba daleko pogledati u istoriju. A oni to znaju, i zato na prostoru bivse Jugoslavije samo Srbi gube i nisu rjesili svoj nacionalni interes.

Ostavite komentar

Region

Naslovna strana

29. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.