Dodik sa Lukasom pevao „Romaniju“, Trivić uz trubače slavila na Trgu u Banjaluci 1EPA-EFE/ALEKSANDAR GOLIC

Milorad Dodik, čelnik SNSD-a, nakon što je proglasio pobedu na izborima za predsednika Republike Srpske zapevao je sa turbofolk-pevačem Acom Lukasom čuvenu pesmu Halida Bešlića dok je kandidatkinja PDP Jelena Trivić, nakon što je i ona proglasila pobedu, slavila uz trubače i bakljadu na Trgu Krajine u Banjaluci.

Podsetimo, Milorad Dodik, čelnik SNSD-a, proglasio je pobedu u izbornoj trci za predsednika Republike Srpske i objavio da je osvojio više od 280 hiljada glasova, odnosno više od 30 hiljada glasova više od protivkandidatkinje iz PDP-a Jelene Trivić.

Kako je Dodik rekao, on je osvojio 52,72 odsto glasova dok je Jelena Trivić osvojila 46,92 odsto glasova.

U svom elementu, Dodik je zajedno s turbofolk-pevačem Acom Lukasom i drugima proslavio pobedu, pa se u jednom trenutku i sam dohvatio mikrofona i zapevao „Romaniju“, čuvenu pesmu Halida Bešlića.

Naravno, nakon toga, zapevali su se i stihovi „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“.

Baklje i trubači, Trivić se slikala sa građanima

Veselo je bilo na Trgu Krajine u Banja Luci gde je PDP slavio pobedu Jelene Trivić za predsednicu Republike Srpske.

Kako je zabeležio novinar N1, trubači su pratili članove PDP-a i prikazano je kako Branislav Borenović, predsednik ove stranke, bakljadom proslavlja pobedu.

Na Trgu Krajine je bio i veliki broj građana Republike Srpske, koji su oduševljeno čestitali Trivić i slikali se s njom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.