(VIDEO) Sastanak koji je podstakao nove spekulacije o bolesti ruskog predsednika: Govor tela Vladimira Putina ponovo u fokusu

Ostavite komentar

  1. Naravno da je bolestan, kako moze normalan covek da unistava nemilosrdno susednu zemlju i da hapsi svakog ko ga kritikuje, kako moze da funkcionise covek ciji zlikovci su danas bombardovali porodiliste u Zaporozju i ubili jednu bebu, ovaj covek je cisto zlo, Slava Ukrajini

  2. Nova-stara strategija NATO-a. Mole se Bogu da Putin umre. Nije ni loša. Ova dosadašnja je bila potpuni promašaj. Ali mislim da im Bog neće uslišiti molitve. Mnogo više ljudi se moli za Putinovo zdravlje.

  3. Putin je na vreme upozoravao koje su crvene linije Rusije. Ukrajina ih je presla. Sad neka gledaju kako nestaju sa mape sveta. Rusi kad krenu..niko ih zaustaviti ne moze. Samo totalna kapitulacija Ukrajine, nista manje od toga!

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.