Epl predstavio iPhone 11 1
Tri nova smartfona se razlikuju po veličini ekrana i kamerama, ali ih sve pokreće novi Bionic A13 procesor, koji je 20 odsto  brži od prethodnih i koristi manje baterije.
iPhone 11 je naslednik modela XR, i kao takav je „budžetska“ opcija. Ima ekran od 6.1 inča, TrueTone LCD ekran, a dolazi u šest boja kućišta. Nova jedanaestica podržava Dolby Atmos obradu zvuka. Obe kamere na poleđini imaju rezoluciju od 12 megapiksela, standardna je 26 mm f/1.8, dok je druga telefoto od 13 mm sa otvorom blende f/2.4. Video mod podržava 4K rezoluciju sa 60 fps. Prednja selfi kamera ima 12 megapiksela, TrueDepth tehnologiju i 4K video podršku. iPhone 11 će koštati, 699 dolara za početni model (na zapadnim tržištima).
iPhone 11 Pro i Pro Max su namenjeni nešto zahtevnijim korisnicima, i naslednici su XS i XS Max modela. 11 Pro ima ekran od 5.8 inča, a Pro Max od 6.5 inča. Displeji su unapređeni i imaju osvetljenje od čak 1,200 nit jedinica. Oba telefona imaju kućišta od nerđajućeg čelika, sa specijalnim PVD mat premazom. Na poleđini se nalaze tri kamere od 12 megapiksela, standardna, 26mm f/1.8 širokougaona i 52mm f/2.0 telefoto kamera. Video mod podržava 4K rezoluciju sa 60 fps. Prednja kamera takođe ima 12 megapiksela, TrueDepth tehnologiju i 4K video podršku. Tu je i podrška za usporeni video sa visokim frame rate-om.
Ono što Pro i Pro Max izdvaja su i nove Ai (veštačka inteligencija) foto mogućnosti nazvane Deep Fusion. Takođe, tu je i potpuno novi noćni mod, koji će uz novi procesor omogućiti daleko bolje fotografije i video u mraku. Takođe, oba telefona će podržavati brzo punjenje sa 18W punjačem, a takođe oba podržavaju Dolby Atmos zvuk.
Pro i Pro Max će koštati od 999 dolara za Pro i 1099 dolara za Pro Max na zapadnim tržištima.