Prilika za studente: Obuka za urednika sajta 1Foto: Promo

Platforma “Zdravo dvadesete” raspisala je konkurs za šestomesečnu, stručnu, plaćenu praksu za poziciju urednika sajta dvadesete.rs.

Praksa je namenjena studentima i predstavlja jedinstvenu priliku mladima da zarone ispod površine bazičnih znanja o digitalnim komunikacijama i uredništva.

Praksa se realizuje u okviru platforme Zdravo dvadesete koju je pokrenula kompanija Galenika u cilju podrške u prevenciji hroničnih oboljenja i uspostavljanja zdravih životnih navika među mladima.

Cilj programa prakse je angažovanje studenata koji su kreativni, obrazovani, informisani i pre svega ambiciozni i spremni da odgovore na izazove digitalnih komunikacija.

Izabrani kandidat biće angažovan na uređivanju i vođenju tima kreatora sadržaja sajta dvadeste.rs, što podrazumeva brojne zadatke poput planiranja i uređivanja, kao i koordinaciju sadržaja za sajt i društvene mreže Zdravo dvadesete.

Takođe, uz ovu poziciju, a uz pomoć izabranog glavnog urednika sajta, biće izabrana još tri kandidata za pozicije kreatora sadržaja. Glavni urednik će sa svojim timom raditi na planiranju, pripremi i realizaciji sadržaja, kao i analizi i pripremi izveštaja o postignutim rezultatima.

Program šestomesečne stručne prakse podrazumeva i edukacije iz oblasti menadžerskih, komunikacijskih i digitalnih veština, koje je kompanija Galenika, kao nosilac projekta „Zdravo dvadesete” u saradnji sa svojim partnerima obezbedila odabranim kandidatima. Ceo proces prakse biće propraćen mentorskom podrškom, kao i mesečnom, novčanom naknadom za obavljenu praksu.

Konkurs za praktikanta – urednika sajta otvoren je do 24. maja, a odabrani kandidat biće obavešten 1. juna, nakon čega će uslediti odabir i preostalih praktikanata. Početak stručne šestomesečne prakse planiran je za 05. jul.

Sve informacije o uslovima, detaljima angažovanja, kao i načinu prijave za program stručne prakse možete pronaći na linku.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.