Filijala Beograd Nacionalne službe zapošljavanja poziva sve zainteresovane nezaposlene sugrađane da se prijave za besplatnu obuku za mašinsko malterisanje i moleraj, koja se organizuje u okviru projekta „Radimo zajedno do posla“.

Obuka je namenjena mladima i dugoročno nezaposlenima sa dobrim zdravstvenim stanjem i najmanje završenom osnovnom školom. Zainteresovani za obuku treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje koji će ih uputiti na Grupno informisanje o obuci.

Grupno informisanje kandidata održaće se u sredu u 13 časova u velikoj sali Filijale Beograd, (Gundulićev venac 23-25). Tom prilikom kandidati će biti informisani o procesu selekcije, koji podrazumeva upućivanje na opšti i specijalistički lekarski pregled.

Planirani početak obuke je tokom aprila nakon završenog procesa selekcije, formiranja grupe i potpisivanja ugovora sa polaznicima. Predviđeno trajanje obuke je 28 radnih dana, pet radnih dana nedeljno po osam časova dnevno. Predviđena realizacija obuke obuhvata 168 nastavnih časova teorijske i praktične nastave u učionici i radionici, i 56 časova prakse na gradilištu. Obuka će se realizovati u prostorijama Srednje građevinske škole, ulica Hajduk Stankova 2, Zvezdara.

Predviđena je i završna provera praktičnog znanja pred ispitnom komisijom i dobijanje sertifikata po završetku obuke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari