(FOTO) Kolovoz na Slaviji u lošem stanju, potencionalna opasnost za učesnike u saobraćaju

Ostavite komentar


  1. Pa, s obzirom ko je renovirao trg Slavije, dobro da je i ovoliko izdržala. Mnogo drugih delova grada, isti poslodavci i izvođači radova, već je popravljano a ni posle toga ne deluje da će biti trajnije.

  2. Najbolje je ne raditi ništa,onda ne možeš da pogrešiš,i nema kritike

  3. hapsiti izvođače tih radova sve počev od direktora firmi a i radnike, hapsiti i naručioca posla, lika ko je ispred grada sklopio ugovor nadzornog organa, sve izložiti javnosti koje je sve radio i učestvovao u tom projektu i to odmah a ako je neko na.novoj funkciji nema veze samo hapsiti i pravac robija a i popravke o svom trošku da se urade ponovo…totalna anarhija …

  4. Vidi se da je odlicno uradjena rekonstrikcija, kada je izdrzao vise od 5 g, jer u Nisu ne izdrzi ni 5 meseci

  5. Koje godine ovako bilo .trovači informacijama. .
    svaka budala zna gde je Slavija i kako izgleda u 2023.god.

  6. Kod mene u osnovnoj, na fizici, ko kaže potencionalna energija, odma’ zabode keca

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.