Opština Voždovac počela je rad na nekoliko projekata, koji će doprineti poboljšanju kvaliteta života prvenstveno najmlađih stanovnika Kumodraža. Predsednik privremenog veća opštine Voždovac Goran Lukačević, obišao je juče radove na porti Hrama Svete Trojice u Kumodražselu, tri kompletno rekonstruisana i opremljena sportska terena u naselju Kumodraž2, kao i vrtićNeven u kome je opština počela sa adaptacijom fiskulturne sale za 370 mališana.

– Kada je reč o uređenju crkvene porte u Kumodraž selu, počeli smo sa pripremanjem zemljišta za staze, koje ćemo nakon toga betonirati i popločati. Pored staza počeli smo sa radovima i na dečjem igralištu koje se nalazi u crkvenom dvorištu. Postavićemo mobilijar i ostale neophodne rekvizite kao bi deca ovog dela Voždovca imala adekvatno mesto za igru, a u planu je i postavljanje zaštitne ograde oko crkve. Što se tiče završetka radova, očekujemo da će sve biti gotovo za najkasnije mesec dana – rekao je Goran Lukačević.

On je dodao da je opština finansirala i radove na sportskim terenima u Kumodražu 2, gde se takođe izvode radovi na još jednom modernom dečjem igralištu, a da je za obnovu jednog igrališta bilo potrebno oko 1,5 miliona dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari