Izmene u saobraćaju zbog održavanja manifestacije „Rakovički karneval” 1Ilustracija Foto: Beoinfo

Tokom održavanja manifestacije „Rakovički karneval” biće izmena na pojedinim linijama javnog prevoza 2. aprila od 6:00 do 18:00 časova, najavio je Sekretarijat za javni prevoz, prenosi danas Beoinfo.

U navedenom periodu biće obustavljen saobraćaj u Ulici patrijarha Joanikija na delu od Ulice vidikovački venac do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava.

Vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića i ulicom Vidikovački venac i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 534 će u oba smera od terminusa Cerak vinogradi saobraćati ulicom Cerski venac, Vidikovački venac i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari