Tržni centar Ušće, u saradnji sa Modnim studiom Klik, doneo je u Beograd multimedijalnu manifestaciju koja je započela juče a održavaće se do 4. oktobra u ovom šoping centru. Tokom trajanja ovog događaja posetioci će biti u prilici da uživaju u brojnim modnim dešavanjima, koji će ilustrovati svetske trendove za novu sezonu jesen/zima 2009./2010.


Ljubitelji mode koji se nađu danas u TC Ušće, između 14 i 19 časova, moći će da posmatraju proces umetničkog oslikavanja tela. Mlade umetnice Slađana Kostić i Jelena Stojadinović, pretvaraće modele u Merilin Monro, Kleopatru, i Merilin Mensona.

U kafeu Room, Nenad Radujević vlasnik modnog studija Klik, pozvao je sve zainteresovane da posete tri tematske modne revije. Utorak, 29. septembar, rezervisan je za reviju Business Chic, koja će dočarati šta će ove jeseni biti aktuelno u sferi poslovnog oblačenja. U četvrtak, 1.oktobra, održaće se revija Street glam, gde će biti predstavljeni modeli čuvenih sportskih brendova, a u subotu, 3. oktobra, biće upriličena modna revija donjeg rublja i pretećih modnih detalja. Sve modne revije održaće se na drugom spratu TC Ušće, sa početkom u 20 časova.

Zanimljivo je da će pre nego što na pistu stupe manekeni, na svakoj reviji prvi model prošetati poznate ličnosti kao što su Marija Kilibarda, Saša Plećević, Boško Jakovljević kao i dugi gosti iznenađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari