Ko se plaši a ko polaže račune pred izbore?

* Iako se gradski čelnici hvale da su prihodi od novozaposlenih građana povećali budžet za 679 miliona dinara, ukupni prihodi gradske kase smanjili su se u odnosu na prethodni rebalans za 330 miliona
Početak sednice Skupštine Grada obeležen ometanjem govornika opozicije ali i rada novinara

Ostavite komentar


  1. Opozicja se plasi naravno,ali i ne kriju koliko su bahati,daju za kavijare na sampanjce,ma bas ih briga uzivaju na jahtama i gliserima,samo bahato opozicijo,pascete na izborima,gradjani bahatost ne podrzavaju.

  2. Normalno je da u tako velikom gradu teško usaglasiti odluke ali nije normalno da opozicija koristi svaku pa i ovu priliku da blati i vređa sadašnju vlast i stranku čiji su oni članovi..

  3. SNS ne ma potrebe ni zbog cega da se plasi jer sve sto je uradila do sada sa predsednikom uradjeno je sve po zakonu i sve za sto bolje da bude gradjanima i nasoj zemlji. Postignuti su veliki rezultati i veliki uspesi i Srbija napreduje. Svi mi znamo kako nam je bilo kada su opozicija,Djindjic i ostali bili na vlasti nasa zemlja je bila unistena i prodalali smo iz dana u dan jer ih gradjani ni njihova zemlja nije zanimala imali su jasan cilj da rade samo za svoj licni interes i da lazu i kradu. Prema tome mozete da pricate sta hocete gradjani su ti koji odlucuju i koji najbolje znaju.

  4. Opozicija nema cime da se pohvali.. Nismo zaboravili sve one napade na zene od strane Dveri, zatim pozivanje na vesaje od strane Jankovica, Jeremicev svaki potez je bio los, on osim Vucica nije imao drugih interesovanja, tako da.. podrzacemo stranku koja posteno radi u interesu gradjana, a to je SNS.

  5. Opozicija nema cime da se pohvali.. Nismo zaboravili sve one napade na zene od strane Dveri, zatim pozivanje na vesaje od strane Jankovica, Jeremicev svaki potez je bio los, on osim Vucica nije imao drugih interesovanja, tako da.. podrzacemo stranku koja posteno radi u interesu gradjana, a to je SNS.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.