Mali: Pisanje grafita – političko ludilo opozicije

Ostavite komentar


  1. Gde je zastoj na masinama na gradilistu "Beograda na vodi" gosin Mali ako hoce da objave ovo pitanje vlasnici Danasa ?

  2. Nije VAMA TAMO U GRADSKOJ,VLADI,glavni Guru protepao,da ste,,neki tamo.idioti,, svi od reda,.Sad VAM I OPOZICIJA,,SIPA ,,PENU U ,,FONTANE,,ČUODA ONA,,TRANSPARENTNA,ZA TURISTE, OD,,SAMO 2 MILONČETA EVRIČA NIJE JOŠ ,,ZAPENILA,, DA NEBI MOGLE DA SE,,OPERU I NOGE,,PRAŠAK JE,,LOŠ,,ZA MENTALITETNU,,,KONCENTRACIJU,, OVAKVIH,SPASIETLJA,,,GLAVNO GRADA,, VAŽNO DA STE OTELI ONAJ NEŠIN PREDZNAK,,BEOGRAD JE SVET,,S VAMA SELO ,I PROKLETA AVLIJA ,,FANTOMAŠA, .

  3. Када родитељи не воде бригу о деци, онда о њима бригу води улица. Логичан след томе је неваспитање и вандалско понашање.

  4. Која опозиција, чије лудило? Сећам се да је град био преплављен графитима "ДОС је најгори", "Ђилас тајкун", а у последње време "Двери усташе"…Чији је то ум смишљао, питање је сад, на које сви знају одговор.

  5. Da više koristimo javni prevoz?!! Juče ujutro, na okretnici autobusa 27 u Mirijevu, 2 vozila se nisu pojavila. Interval polaska 20 minuta! Naravno ona koja su bila na okretnici, čekala su svoj red vožnje. E tako se radi u GSP-u, preduzeću čije usluge gradonačelnik ne koristi.

  6. Какве везе имају коментари са детерџентом у фонтанама и графитима на ново окреченим фасадама

  7. nasoj omladini treba podici svest o cuvaju i negovanju svog okruzenja ,jer cini mi se da se sa godinama to jako smanjilo

  8. "…da pojedinci kada sredimo neku fasadu, a do sada smo ih sredili više od 200, upropaste je grafitima ili pospu deterdžent u fontanu…"
    "BEOGRADSKI BISERI", PROSUTI PO CELOJ DRŽAVI!!!
    Nije to ništa novo, niti "od juče"!!!
    Cela SRBIJA je "išarana"…, zgrade, saobraćajni znaci, "gde god ima zgodnog mesta", na žalost, ALI, još nismo pročitali, da je neki PISAC/CRTAČ GRAFITA, ODGOVARAO, ILI NJEGOV STARATELJ, I PLATIO ŠTETU, KAKO JE TO U KULTURNOM/"NORMALNOM" SVETU!!!???
    Samo tako ćemo "očistiti" Srbiju!
    Pozdrav iz Banata!

  9. Prvo fantomi ruše noću po prestonici, pa onda neki drugi fantomi pišu grafite i sipaju deterdžent u fontane.
    Šta li će treći fantomi da smisle?

  10. Koliko jada i bede, koliko prostote zlobe i pakosti i to samo zbog toga što oni, koje mi mrzimo, ulepšavaju grad?! Hajde da spalimo Beograd, valjda će u tom dimu nestati sve ono što je ova politička garnitura na vlasti napravila? Bože mili, čovek mora da se zabrine nad ovom količinom patologije?! Sve me ovo podseća na ponašanje osmanlija kada su iz Azije hrupili na ove prostore. Zar je moguće da smo postali nerazumniji i destruktivniji čak i od njih?

  11. Vozaci nega se strpe ili neka koriste drugi prevoz koji im se nudi. Vazno je da se radi na putevima i boljim uslovima u saobracaju. Nakon zavrsetka radova bice im mnogo lakse da voze po glavnom gradu.

  12. Strasno. Umesto da se trudimo da ocuvamo sve lepote nase predstonice, mi je unistavamo na sve moguce nacine, tako sto pisemo po fasadama i bacamo deterdzente po fontanama.

  13. Znaci, za sve ke kriva opozicija. Iako se tu verovatno radi o pojedincima – huliganima, navijacima i grafiterima ciji su inicijali postojali i kada je sadasnja opozicija bila vlast, najzgodnije je za sve okriviti opoziciju. Imate li dokaze, gospodine Mali? Vi ste sveti i bezgresni, a svi ostali su se urotili protiv vas. Ma kako da ne. Najbolje bi vam bilo da opoziciju pustite na miru. Koliko ste vi dugo vec na vlasti? Sta ste sve izobecavali, najavljivali? Bolje se vi posvetite svom poslu, uvedite sankcije za one koji pisu grafite i sipaju deterdzent u fontane… i dalje mislim da je to pojedinacan akt huligana, a ne organizovana zavera opozicije. A ja vas da pitam? Sta bi sa Savamalom i ko ce da odgovara? Je l““ i za to kriva opozicija?

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.