Za roditelje koji pred početak nove školske godine imaju dilemu koji vrtić, igraonica ili škola stranih jezika je najbolja za njihovo dete, prvi put u Beogradu 22. i 23. avgusta od 10 do 20 sati biće organizovan sajam „Next bući bući, najbolje za moje dete“.

Ova dvodnevna manifestacija održaće se na otvorenom prostoru Košutnjaka, u parku S caffea, u blizini Trim staze. Sajam je zamišljen kao prilika za predstavljanje svih ustanova i proizvoda namenjenih deci od jedne do 10 godina. Organizatori sajma su marketinška agencija Smart Selling Solution i Radio S. Ulaz za sve posetioce sajma je besplatan.

– Izabrati pravu ustanovu za učenje jezika, odgovarajuću pedijatrijsku ordinaciju, sportski klub ili igraonicu za proslavu rođendana za mame i tate ponekad je veoma odgovoran posao. Cilj nam je da im na ovaj način sve to približimo i tako im uštedimo vreme koje bi utrošili raspitivajući se gde i kome poveriti svoje dete – kaže za Danas Milan Maglov iz agencije Smart Selling Solution i poziva sve roditelje da dođu i povedu svoje mališane na zajedničko druženje.

Kako je najavljeno, više od 40 izlagača predstaviće svoje proizvode namenjene deci, a svoje usluge i plan rada sa najmlađima predstaviće dva sportska kluba, četiri školice stranih jezika i 15 privatnih vrtića, dok će na štandovima pedijatrijskih ordinacija roditelji moći da čuju korisne savete u lečenju dece. Tokom sajma biće organizovana kreativna radionica, gde će mališani moći da se druže, a zabaviće ih i animatori. Na sajmu će i Unicef predstaviti svoju akciju protiv nasilja u školama, a biće organizovana i humanitarna akcija.

– Ovom prilikom pozivamo posetioce da na sajam ponesu korišćenu garderobu i igračke koje više njihovoj deci nisu potrebne kako bismo usrećili decu kojima je to potrebno. Donacija će otići u ruke mališana sa posebnim potrebama koji pohađaju državni vrtić „Venčić“, na Savskom vencu i deci u Zvečanskoj – kaže Maglov.

Sajmu će prisustvovati ministar prosvete Žarko Obradović i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, a manifestaciju će u subotu u podne zvanično otvoriti pesmom učesnici Operacije Trijumf, a zatvoriće ga pevačica Jelena Tomašević. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari