Na Sajmu turizma u Berlinu Turistička organizacija Beograda promovisaće ponudu „City Break Beograd“ i segmente turističke ponude grada za nastupajuću turističku sezonu.


Novu letnju sezonu TOB će predstaviti kroz ponudu i sadržaje Ade Ciganlije i Savamale kao atraktivnih ambijentalnih celina grada, kroz programe aktivnog odmora kajak avantura „Šest mostova Save“ i „Kajaking oko Ratnog ostrva – džungla u srcu Beograda“, ture razgledanja grada „Podzemni Beograd“ i brojnih manifestacija koje će se tokom 2013. godine održati u gradu, kažu u TOB-u. Ponuda „City Break Beograd“, kreirana u saradnji sa kompanijama JAT Airways, aerodromom Nikola Tesla, beogradskim hotelima i receptivnim turističkim agencijama, dostupna je turistima iz Berlina tri puta nedeljno po ceni od 200 evra i više. Pored povratne avionske karte, 2 ili 3 noćenja u hotelu sa 3, 4 ili 5 zvezdica, ponuda uključuje i program razgledanja grada i druge turističke sadržaje.

Po statistikama Gradskog zavoda za informatiku i statistiku, posetioci iz Nemačke su u 2012. godini bili na drugom mestu po broju poseta, sa porastom od sedam odsto u odnosu na 2011. i čine veliki broj posetilaca koji rečnim brodovima dolaze u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari