Protest zbog seče parka Borići se nastavlja

Sugrađani srušili nepropisno postavljenu ogradu za početak radova na obilaznici Petlovo brdo, priveden odbornik Opštine Rakovica

Ostavite komentar


  1. Taj Dejan Jovanovic je preletac iz cetiri stranke zadnji put su ga izbacili iz PSG..veoma nestabilna licnost koju fasciniraju hapsenja zato i sam ucestvuje u konfliktnim situacijama da bi privukao paznju, u svakom slucaju podrska protestima

  2. Svako ko je malo bolje upoznao Dejana zna da je on opsednut ovom temom. Covek ne zna za kompromis. Inace ruku na srce on je ostao dosledan, no ipak ljudi vide da nije cist pa ga izbace iz stranke.

Ostavite komentar


Beograd

gradski prevoz u beogradu, tramvaj

Izmene na linijama tramvaja od 25. do 27. maja

Od subote, 25. maja, od 1 sat do 27. maja, do 3.30, prilikom pregleda i popravke elemenata tramvajske pruge u zoni raskrsnice Bulevara Crvene armije, Jurija Gagarina i Dr Agostina Neta, biće promenjen rad tramvajskih linija 7, 9, 11 i 13, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.