Rušenje lokala zbog parkinga ili fontane?

Nejasni uslovi pod kojima su vlasnici radnji kod gradske Uprave na Paliluli ostali bez posla razljutili i deo stanara

Ostavite komentar


  1. Meni je srusen lokal za koji sam opstini uredno placala taksu za zauzece javne povrsine u iznosu od 42000 din
    mesecno.Danas je sve podsecalo na Bejrut jer su nam dali uzasno kratak rok,svi radnici su se uzmuvali i prosto gurali da obave posao rusenja.Nama su pretili kaznama basloslovnim ako sve ne srusimo i odnesemo sut do sutra.Bilo je bas zabavno,sta reci….

  2. Zaboravih,gospodja Sandra nije prosla nikada tim putem a da svakome nije rekla DOBAR DAN,godinama….Tako da ova njena reakcija na rusenje zaista jeste duboko zaljenje nad tim sta su nam uradili i nema politicku konotaciju,svi smo uvereni u to i zahvalni na empatiji.Sustina je da je napravljen kompleks zgrada sa visokim cenama kvadrata a nema dovoljno parking mesta za kupce istih…Gradi se hotel takodje bez parking mesta i zna se ko ga gradi….tako da fontane ni parka tu biti nece.Mi smo lako sklonjeni sa puta do cilja.

  3. Mozda zato sto su nelegalni, na trotoaru, i grad zbog istih izgleda ko turska kasaba?

    Treba sve srusiti, napraviti parkove i male skverove.

  4. Ovo je samo jos jedan dokaz koliko se vlasti bahate i potsmevaju Beogradjanima. Mora da su "gradjani" anonimnom telefonskom anketom trazili da se to rusi. Bagra na vlasti.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.