Šarčević: Mosurović opstruira rad škole

Ministarstvo prosvete se oglasilo povodom obustave nastave u OŠ ”Svetozar Miletić”

Ostavite komentar


  1. Dali IKO,SUMLJA,,U KOMPETENTNOST,,I,,NEZAVISNE,, ODLUKE,,ŠARČEVIĆA U OPŠTINI GDE SU SRS OD,,ZAČETKA,, MODUS OPERANDI ZA SVE,,DOGAĐAJE,,.Kako to da su sve opcije,,roditelja uspele da se ,,vinu,, do ,,politizacije,, čim su prosvetari OPET ,,SREĆOM,, ZEZNUTI,,RADOM,OVAKVOG,MINISTRA I SVIH,MU,,DOSTAVLJAČA.., IZVEŠTAJA,,.Učije je ime,,prošetao,,Maju,,ničim izazvanu,,predsednicu Parlamenta, AKO SE,NEBAVI,,FAMAMA I TRAČEVIMA,, AMAJA JE ŽIVI DOKAZ,I,,istakla,, se baš kao hodajući,trač od kada se,bavi,karijerom,,..Negde se već,,kiseli,, neki turbo radikalski,,direktor,,.po usvojenoj mantri, jevanđelisjke,,zakletve,,.Gde god nađeš,,slobodno,radno mesto,,tu POSADI, neko Majino,,seme,,.DA SE,,SPASITELJI NACIJE,,PONOSE,,Posle,,deklaracije,,Sa Rs,i Dodikom, možda i osvane EN PASSANT,neka,,zaboravljena,,tabla,, s imenom dr DABIĆA ILI ,,JUNAKA,SREBRENICE,.tek da SE Podsete,,za šta je rušen i paljen Beograd,,u,,,SPONTANOM, MANIFESTU,ZA,,SLOBODU,HAŠKIH OPTUŽENIKA,,.KO NAS KLEO,NIJE PROMAŠIO,..

  2. Ljubitelj burleski.
    Ovo tvoje načrtanije je najveća burleska koju sam pročitao za mesec dana.
    Podrška miletićevcima.

  3. 1. Ne pokusava Ljuba da sacuva svoju funkciju, nego roditelji dece koja pohadjaju Miletic i kolektiv te skole ne dozvoljavaju da odlican direktor bude nezakonito smenjen.
    2. Ministarstvo sigurno nije pod vecim pritiskom roditelja koji zele nastavu, zato sto je odluka roditelja da decu ne pustaju u skolu doneli ogromnom vecinom.
    3. Situacija u Mileticu nema politicku pozadinu. Opozicione stranke nisu stale uz Ljubu, nego su mu pruzile podrsku (na sta po zakonu imaju pravo).
    4. Zaposleni ne bojkotuju rad. Oni redovno dolaze na posao, ali roditelji ne zele da puste decu u skolu dok je na snazi nezakonito razresenje voljenog i postovanog direktora. I ne radi se o delu zaposlenih nego o svim zaposlenim.
    5. Ministar bi, umesto ove beskorisne prepiske po novinama koje on smatra dijalogom, trebalo da dodje u skolu i pokusa da resi problem, tj. da se uveri u netacnost svih osam tacaka zbog kojih je Ljuba smenjen. Tako bi dokazao da zaista radi za dobrobit ucenika, a ne po nalogu zna se koga.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.