„Sloga“ GSP: Kvota za skup 3.000 radnika

Sindikalci u gradskom saobraćajnom preduzeću optužili rukovodstvo za pravljenje spiskova i pretnje za odlazak na skup "Budućnost Srbije"

Ostavite komentar


  1. Solaris, ista priča kao i u Novom Sadu. Imali smo Neobus koji je proizvodio po licenci Volvo autobuse za JGSP Novi Sad i čija je proizvodnja oslanjala se samo na JGSP. Došli žuti kao i u BGu i dve godine kupovali Solaris. Neobus nije imao kome prodavati buseve i išao u stečaj i nema ga više. I ako su mehaničari i sve bili obučeni za Volvo i znali žmureći da ih poprave . Tako su krenuli i sa ikarbusom. Kupovali Solaris za duplo veće pare pa onda ugovorna obaveza održavanja u ovlaštenim servisima po nenormalnim cenama umesto da ih održavaju mehaničari JGSPa

  2. Pitajte zašto i vaše kolege iz drugih sindikata iz Lste nisu slično reagovale, zbog broja poslatih autobusa ugrožen je redovan saobraćaj, pitajte građane iz Mladenovca kako su putovali ka Beogradu i nazad. Ništa nije ni čudno kad firmu vode kumovi vozači i ostali potkupljivi sindikalci. Svaka čast Slogi.

Ostavite komentar


Beograd

Pokloni za decu iz Prihvatilišta 9

Pokloni za decu iz Prihvatilišta

Član Privremenog organa Beograda Nikola Nikodijević danas je povodom Uskrsa obišao Prihvatilište za decu Beograda i deci koja borave u Prihvatilištu uručio prigodne poklone, kao i vaskršnja jaja, preneo je Beoinfo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.