Teniski kamp „Bukulja 2009“ biće svečano otvoren danas u 17 časova na teniskim terenima „Ivančević“ u Aranđelovcu. Kamp se otvara u organizaciji Centra dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda i agencije „Liaison consulting“, radiće do 29.jula, a polaznici će biti teniseri uzrasta od 10 do 16 godina. Direktorka kampa je Jelena Genčić, proslavljeni teniski trener.


Polaznici će, pored tenisa, po izboru imati i 10 sati nastave srpskog i engleskog jezika, a jedan dan će biti posvećen akciji Ministarstva za zaštitu životne sredine „Očistimo Srbiju“. Rad kampa podržala su ministarstva za zaštitu životne sredine, sport i omladinu i Kosovo i Metohiju, kao i Sekretarijat za dečju zaštitu.

Centar dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda nalazi se u okviru Sekretarijata za dečju zaštitu. U njemu, na rekreativnoj nastavi, zimi i leti godišnje boravi oko 50.000 dece. Pored redovnih aktivnosti, centar sarađuje sa brojnim institucijama i realizuje i aktivnosti koje promovišu razvoj dečjeg turizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari