Lljubiteljima kvalitetnog crnog peciva pekara Roggenart podarila je još jedno, treće po redu, prodajno mesto u Ulici vojvode Stepe broj 178. Pored velike ponude raznih vrsta hleba od raži, svi oni koji vode računa o zdravoj ishrani, moći će da probaju i brojna peciva koja se prave po originalnoj austrijskoj recepturi.


Direktor Roggenarta Dragan Vraneš otkrio nam je da se sva peciva prave metodom prirodnog kiseljenja testa bez dodatka veštačke boje i konzervansa. Nakon što se testo zamesi, potrebno je da odstoji 24 sata i tek tada se koristi za pripremu i pečenje. U ponudi je devet vrsta crnog i tri vrste belog hleba, a kupci se, prema rečima Vraneša, najčešće odlučuju za bečki hleb. Za studente pripremljena je posebna ponuda, na primer „studentski sendvič“ po ceni od 95 dinara.

Svetozar Milenković, penzioner, rekao nam je da mu se ražani hleb veoma sviđa, ali da nije siguran da će moći da ga kupuje zbog visoke cene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari