Vesić: Nemamo ingerencije da smenimo predsednika opštine Grocka

Ostavite komentar


  1. „Na pitanje da li Srpska napredna stranka (SNS), čiji je Simonović član, može nešto da uradi, Vesić je rekao da je to pitanje za opštinski odbor SNS u Grockoj“ – a opstinski odbor SNS u Grockoj je vrlo jak i nezavisan pa vi sa vrha ne mozete nista da uradite nego molite boga da SNS iz Grocke deli Vase misljenje o ovom pitanju…
    @ Vesicu – da li mislis da smo mi svi maloumni?
    I jos jedno pitanje – kako ste smenili Djilasa u gradskom parlamentu Beograda a ne mozete jednog Simonovica u Grockoj? I Djilas je 2012 pobedio na izborima za gradonacelnika i to upravo vaseg sefa Vucica, pa ste ga 2014 smenili u gradskom parlamentu. Sad kad treba vaseg da smenite to navodno ne moze?! Bar da smislite neko objasnjenje koje nije za teletabise.

    1. Vesić je smislio najbolji odgovor koji on može da smisli (doduše uz velike umne napore). Pa valjda je svakome jasno šta on zna.

  2. Koliko je meni poznato, Simonovic je smenjen u Grockoj.Novi predsednik opstine je gospodja Zivadinka Avramovic, Objavljeno 20.03.2019.g. u Kuriru. Pa sad, jeste ili nije??????

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.