U prisustvu predstavnika opštine Savski venac, juče je u beogradskom Hajd parku otvoren moderan „Antivandal“ fitnes kompleks. Otvaranju su prisustvovali građani Savskog venca, prvenstveno oni koji se redovno rekreiraju i u zatvorenim fitnes centrima i u ovom parku.


Kompleks ima 12 duplih, odnosno 24 moderne i bezbedne sprave, dostupne rekreativcima koji svakodnevno dolaze u Hajd park. Projektovane su i postavljene tako da će odoleti i vremenskim nepogodama i onima koji bi namerno pokušali da ga oštete. Na taj način građanima koji dolaze u ovaj gradski park, pored šetnje i odmora, biće omogućena najraznovrsnija rekreacija.

Nešto slično će uskoro dobiti i stanovnici Vračara. Naime, opština Vračar je prošle godine počela da finansira uređenje zelene površine u bloku između Mileševske i ulice Cara Nikolaja II, jer su se stanovnici okolnih zgrada u anketi opredelili da se ta zelena površina uredi kao prostor za igru dece i boravak odraslih.

Prostor za decu uređen je prošle godine, a sredinom meseca površine namenjene odraslima opština Vračar postaviće osam sprava za vežbanje i rekreaciju na otvorenom prostoru, što će biti prvi vračarski park za vežbanje na otvorenom. Biće postavljene paralelne prečke, steper, zdravi hodač, konj za vežbanje i druge sprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari