Požeška ulica, u delu od Kirovljeve do Kijevske, biće zatvorena za saobraćaj od sutra, saopštio je Beokom servis. Ova deonica zatvara se zbog rekonstrukcije tramvajske dvokolosečne pruge i tramvajske kontaktne mreže na potezu od Gospodarske mehane do okretnice u Požeškoj ulici. U Požeškoj će se raditi i rekonstrukcija kolovoza i trotoara.

Ovaj deo ulice biće zatvoren do 5. oktobra. Iz gradske uprave apeluju na stanare Požeške i okolnih ulica da na vreme preparkiraju svoje automobile kako tokom radova ne bi bili zarobljeni ili uklonjeni. Zbog rekonstrukcije doći će do izmena pojedinih trasa GSP linija. Autobusi sa linija 13A i 37 kretaće se trasom: Kirovljeva – Lješka – (Stevana Brakusa – Valjevska u smeru ka periferiji) (Kijevska u smeru ka gradu) – Požeška i dalje redovnim trasama. Vozila sa linija 23 i 53: Kirovljeva – Lješka – (Stevana Brakusa – Valjevska u smeru ka periferiji) (Kijevska u smeru ka gradu) – Požeška – Blagoja Parovića i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linije 57: Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva -Zrmanjska – Kneza Višeslava i dalje redovnom trasom. Autobusi sa linije 87: Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva -Visoka – Paštrovićeva i dalje redovnom trasom. Autobusi sa linija 51 i 52: Radnička – Savska magistrala – Svetolika Lazarevića – Radnička – Lazarevački drum – Trgovačka i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linija 58 i 88: Radnička – Savska magistrala – Lazarevački drum – Vodovodska i dalje redovnim trasama.

Ukidaju se stajališta: „Bioskop Šumadija“, „Škola Josif Pančić“, „Dom zdravlja“ i „Kijevska“ (u oba smera, za sve linije), „Fabrika šećera“ u smeru ka periferiji i „Trebevićka“ (u oba smera, za linije 51, 52, 58 i 88), a uspostavljaju nova i to: „Stanka Opsenice“, „Petra Mećave“ i „Kijevska“ (u oba smera) u Lješkoj ulici, za linije 13A, 23, 37, 53, 57 i 87, „Valjevska“ (u smeru ka Vidikovcu) u Požeškoj ulici, za linije 23 i 53.Autobusi sa linija noćnog saobraćaja (37, 51 i 56) saobraćaće delimično izmenjenom trasom kroz Lješku ulicu. Sve informacije mogu da se dobiti u Beokom servisu na telefon 0800- 11-00-11.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari