Gradski prevoz, Trolejbusi, Studentski trgFoto: Radenko Topalović/Danas

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda saopštio je da će zbog istražnih radova u Terazijskom tunelu, koji će trajati od 15. do 30. aprila, doći do izmena režima linija javnog prevoza.

Radovi će se vršiti u dve faze, od 22 sata do 3.30 posle ponoći, ali u saopštenju, koje je preneo Beoinfo, ne navodi se o kakvim istražnim radnjama je reč.

U prvoj fazi za saobraćaj će biti zatvorena strana tunela u smeru ka centru grada, dok će u drugoj fazi za saobraćaj biti zatvorena strana tunela u smeru ka Novom Beogradu.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će sve vreme funkcionisati ka Novom Beogradu, dok se menja režim rada linija javnog gradskog prevoza u smeru ka centru grada, dodaje se u saopštenju.

Linije 65 i 77 saobraćaće na trasi: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Makedonska i dalje redovno trasom, dok će linije 16, 27E, 35 i 95 saobraćati na trasi Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike“ – Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom.

Vozila na noćnim linijama 15N, 68N, 75N, 603N, 704N i 706N i minibus E6 u smeru ka centru grada saobraćaće trasom: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike“, a linija EKO1: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Zbog održavanja 37. Beogradskog maratona, radovi se neće izvoditi u noći između 27. i 28. aprila, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari