Advokat Čedomir Stojković: Podnećemo krivičnu prijavu protiv pripadnika BIA zbog Nikole Sandulovića

Ostavite komentar


  1. Kako se dozvoljava da Vulin naredjuje ko ce biti hapsen. Ova politika zaglupljivanja masa i zaklinjanja nekim kosovskim zavetima teritorija koje je ta ista politika Izgubila u zadnjih 40 godina.. to je zlo I potpuna zona sumraka iz koje se moramo spasavati Ako zelimo buducnost i opstanak. Ono sto me uzasava da niko iz opozicije Nikoli ne daje podrsku vec cute i podrzavaju Vulina I rezim protiv kojega se samci bore. Tu se vidi da opozicije prave ovome nakaradnome razmisljanju nema.

  2. Ne navodi se u tekstu ,da je posle torture, Nikoli Sanduloviċu ostala paralizovana desna polovina tela ( desna ruka i noga).

  3. Muka mi je od svih onih koji insistiraju na srpstvu. Srpstvo je da učiš,da budeš kulturan,human,dobronamjeran …Ja imam prijatelje druge vjere i volim ih kao rođene.

  4. Bana
    31. januar 2024. u 15.35
    Bravo, Bana. Tako bi trebalo da govore ljudi.
    Od neljudi se to i ne očekuje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.