Apelacioni sud povećao kaznu sinu Željka Mitrovića sa 11 meseci na godinu dana

Ostavite komentar


  1. Urnisao ga sud , strašno ali to je Mitrovićev sin ,sramota za Srbiju ali bog sudi bez protekcije.

  2. Smesna kazna za ubistvo iz nehata…I jos nepruzanje prve pomoci…Najbolje da su ga odmah pustili na slobodu da ubije jos nekog.Pravda je razlicita za bogate i siromasne.Tu kaznu kucnog zatvora nece ni sluziti…Ko ce jos kontrolisati sina jednog Zeljka Mitrovica…

  3. Koliko je kostao postupak suda preinacenja prvobitne presude a koliki je efekat toga? Neko nije normalan!

  4. „..sa 11 meseci na godinu dana..“
    – Sa 11 meseci na celu godinu dana !?
    – Ma idi, begaj !!

  5. Zastarelo? Sudije, sramite se. Da li imate decu? Da li mirno spavate? Kako Vam je kad se pogledate u ogledalo? Život devojčice vredi 12 meseci kućnog pritvora. Ovo je ižas.

  6. 11 meseci kućnog pritvora! Sram vas bilo. I sad produženo na mesec dana. Još jednom sudije – sram vas bilo! Bojite se tate Željka! Jedan život vredi sada 12 meseci. Jadna smo mi zemlja sa takvim sudijama i nezavisnim institucijama. Slobodno svi izadjite iz njih, popalite vaše diplome i nadjite neke druge poslove, umesto što vam Vučić uništava dostojanstvo. Svi jednom moramo umreti, pa dajte da kada dodje taj trenutak svima nama, da znamo da smo sačuvali bar malo obraza.

  7. Nek se samo nada da mu je to sva kazna. Videćemo šta će mu presuditi onaj što ne kažnjava svajog petka

  8. Nije ovo presuda. Ovo je samo jos jedna sramota pravosudja. Zastarelost za neukazivanje pomoci? Koji blam.

  9. Sramna presuda. Šta je sa pravosudnim organima? Kuda ide Srbija? Pa da li učesnici u presudi mogu mirno da spavaju. Sve je otišlo u …..

  10. Cista smejurija!!!!!! E Srbijo sramoto!!!!! Za ubistvo kucni pritvor?!?!?!?!

  11. Koliko je VREDAN ZIVOT AKO GA ZGAZI NEKO IZ VLASTI, NEKO KO IMA PARA I VEZE SA PREDSEDNIKOM. Smrt devojke je kao da su zgazili kuce?! GODINU DANA KUCNOG ZATVORA?! Pa to nije bilo nikada, za vreme ni jedne vlasti. Ocigledno je da zivoti naroda su bezvredni, tretirani kao da su zivotinje pobijene. Dok se za uvredu vlasti vise robija, nego za mlad izgubljen zivot. Za pretnju Vucicu koliko je covek osudjen a koliko za izgubljeni zivot?!

  12. Svim učesnicima presude od 12 meseci kućnog pritvora sa nanognicom postavljam pitanje kako bi se osećali da je njihovo dete ovako stradalo.

  13. Zasto sud ovo radi: devojka je natrcala na kola Mladog Mitrovica i, na zalost, izgubila zivot. Trebalo je ovog malog da puste i da mu plate za pretrpljeni stres. 🙁
    Tuzno je sve ovo u nasoj srbiji. Jadna devojcica!

  14. Ovo je velika sramota svih nas sudstva i drzave da se za ubistvo jadnog deteta godinama sudstvo poigrava(izrugava)? Pa se pitam : kakva smo mi ”drzava” ?

  15. zašto su čekali da prodje toliko vremena da ne dobije tri godine odma na sud pod hitno ubio je ljudsko stvorenje i pobegao to je isto najveća kazna automatski a ne tata da pegla preko raznih institucija,šta bi bilo da je kojim slučajem on poginuo otišli bi u zatvor i sudije i tužioci ako bi ubica dobio ovakav tretman kao željko sin…

  16. To je ogledalo moderne srpske drzave treba da se svi stidimo pred nasim precima koji su za ovo polozili svoje glave bruka

  17. Pagde je tu tuzilac ,apelacioni sud ,pa to je stvarno i ocigledno korunpirano da nemam reci .Zar za ubistvo u saobracaju i beg sa mesto nesrece samo godinu dana kucnog pritvora ,,,,boze,boze dal postoji pravda u pravosudju. Pa za to delo treba najmanje tri godine zatvora a do izricanje presude pritvor u istraznom zatvoru .Tako treba da se sudi .Nadam se da ima boga i bozije pravde kad tad.

  18. Niste morali da trošite papir za mesec dana.Jad i muka za bližnje žrtve,što ih ponižavate.

  19. Ako mu kazna pocinje od okt 2020 u trajanju od god. dana sta radi na filmskom festivalu u Kanu u sred izdrzavanja kazne?

  20. Ovi iz apelacije nisu normalni.Izrekoše dečku drakonsku kaznu. Sramota.

  21. Ovo je bruka i sramota, ovaj sudija koji je doneo ovu presudu odgovaraće kad tad i pred bogom i pred narodom!

  22. Ova devojka nije zaslužila da se protestuje zbog sramotne presude. Zašto?

  23. Drustvena opssnost ne postoji Krivicnom zakoniku od 2009.god. Samo protivpravnost.
    Dokle…izmislanja neprava u nepravu.

  24. E državo moja, zlatna zemljo koju upropastiše prodane duše, šta ćemo ostaviti potomcima?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.