Bez diplome do okončanja postupka

Izmenjeni pravilnici o postupku utvrđivanja neakademskog ponašanja i radu etičkih komisija

Ostavite komentar


  1. Sta uradiste sa univerzitetom. Pa ovo je obična smejurija, fakultetski profesori bave se administriranjem umesto običnih administratora. Sve sami plagijati i to sve radi polupismenih političara. Ispod svakog nivoa i kriterijuma. Sramota.
    .

  2. Iskupnjavanje uslova za odbranu doktorata, i doktorati na nivou diplomskih radova su pitanja ne za etički komitet nego za stručno veštačenja i sudsku proceduru.

  3. To se onda ne naziva Etickom nego Administrativnom komisijom – brojati dokumenta zna i osnovac! Ionako su sve te novonastale silne stoglave hidre prekomernog administriranja suvisne i samo kostaju a odnose strucnu energiju. Videli smo korist od Eticke komisije na FON-u za "doktorat" Malog a koji je vodila profesorka dr.Bulajic! Tresla se gora, rodio se mis! Bolje ih ukinite! A sto se tice imigranata, stvarno je cinicno sirokogrudo im omoguciti upis a prebrojavati dokumente i naravno traziti novac! Pa zar drzava ne moze za te pacenike da malo istrci na teren pogotovo sto sigurno imaju problema i sa jezikom? Ne naplacivati nego nuditi iz napunjenog budzeta besplatne kurseve jezika pa i upis ne samo na fakultete nego i u srednje skole. A mnogi nemaju ni licna dokumenta a kamo li diplome prethodnih skola! Cist cinizam osione drzave!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.