Bog i Hrvatići

Ostavite komentar


  1. Izvaredan teks gospodina V.Ivancica.Po mom misljenju treba zabraniti da se deca guraju na veronauku ili da budu kakvi asistenti fratrima(svestenicima)prilikom verskih obreda unutra i van crkve.Takodje treba zabraniti da deca proucavaju razne ideologije,cak i nauku kakva je psihologija koju ne mogu u tom uzrastu(razvoju)da pojmaju.Kao sto je zabranjeno iskoristavati decu u politicke svrhe.Islamska Drzava ide jos dalje i iskoristava decu za teroristicko delovanje…..Apsurdno je da decu “emancipujemo“ sa seksualnim obrazovanjem.Jer ona nemaju seksualne potrebe pre puberteta.Pedofili misle obrnuto.No oni nisu deca.Nisu ni odrasli.Vec zele da se izivljavaju.Maltretiraju decu da pokazu svoju moc nad nemocnim.Deca cak nemaju ni libido.Sve je to u razvoju i sve ove gore nakaradne stvari su povezane.Tako da deca kad odrastu u nekim zemljama je to 18.godina u Izraelu 27.g,sto je blize istini(u 27.godina sazreva telo,kostur i duh)tek onda ih prikljuciti proucavanju vere,politike,…i drugih ideologija sve do seksualnosti.Naravno na dobrovoljnoj osnovi.Jer su odrasle licnosti i niko u ime njih ne moze da odlucuje o njihovom izboru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.