Brnabić: Junajted grupa da pusti da se vidi N1

Ostavite komentar


  1. Ne razumem ovu damu. Juče tvrdi da je N1 šampion u političkoj kampanji, a danas da je žrtva. Valjda je i to politika (a dama ima savetnike koji je savetuju, ili se bar konsultuju). Ili joj je neko rekao da se „zaletela“ pa sada „vadi fleke“. U svakom slučaju tužna priča naše stvarnosti.

    1. Dragane ne bih ovu osobu nazvao damom, jer dama ne može biti otac. A ovo što ona/on radi i govori jasno govori o ukidanju N1 od strane njenog šefa koji godinama napada N1 i bezobrazno se ponaša prema novinarima te televizije.

  2. E , tek sada im ne bih dopustio da se N1 vidi , preko „Telekom“-a … mada , ne znam koja je lova u igri !!! Ako im, „JG“ proda pravo emitovanje svih kanala Junajted grupe po uslovima koji su važili do sada, a nakon NEvidjenog pljuvanja po N1 i njihovim novinarima – ode SNS u „propas“ !
    A i nad „Čaletom“ ima „Čale“ ! Upleo se Čale „k’o pile u kučine“ , ne zna gde bije -k’o i „vodja“ mu !

  3. Ovo je stvarno neverovatno : Od žrtve se pravi krivac. Pa ta škola Bebe Popovića ne prestaje sa radom. Udarim ti šamar a onda te napadnem što si mi poturio obraz.

  4. Evo N1 je upravo hakovan. E, doći će dan, i to vrlo brzo, kada će cela vaša sekta na robiju

  5. I ja bih preporucio gospodji Premijeru da obavlja posao za koji je “ debelo “ placena , a to je unapredjivanje , razvijanje i zastita interesa gradjana R. Srbije kroz kontrolu velikih javnih kompanija tipa “ Telekom “ . Ne brinite gospodjo o UG privatnoj kompaniji koja vodi svoju razvojnu politiku prema svojim interesima na vama je da drzavni kablovski operator ( za koji ste vi odgovorni ) pruzi uslugu gradjanima R . Srbije po trzisnim uslovima , svidjala se programska politika to rezimu ili ne . Da li da vas podsetim da “ Telekom “ sa vasom zamenom teza i precutnim odobravanjem “ ne odgovora “ na javnu ponudu UG grupe vec par nedelja i uskracuje gradjane svog civilizacijskog prava da bude obavesten i da proverava informacije iz vise izvorai pri tom formirajuci svoja misljenja , stavove i politicko opredeljenje
    Pitao bih vas da li su sve televizije sa nacionalnom gledanoscu politicki subjekti sa svojom izlizano providnom propagandom sns sekte em i “ masno “ finansirane nasim novcem
    Dakle gospodjo Premijer verujem da ste svesni svoje odgovornosti koja ce biti postavljena prilikom vaseg isteka v . d .Premijera R . Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.