Nakon planetarnog i ovdašnjeg uspeha knjiga Dnevnik Bridžet Džouns i Bridžet Džouns – Na ivici razuma autorke Helen Filding, beogradska Laguna najavljuje (od 14. marta) treći nastavak serijala – urnebesnu komediju Bridžet Džouns – Luda za njim. Reč je o „aktuelnom, nežnom, dirljivom, duhovitom, mudrom, beskrajno smešnom romanu koji označava dugoočekivani povratak voljene junakinje“, tvrde urednici iz Lagune.

 Bridžet Džouns, u ovom slučaju, sapliće se o izazove samohranog roditeljstva, tvitovanja, SMS-ova i ponovnog otkrivanja sopstvene seksualnosti u godinama koje NEKI ljudi, nepristojno i nadasve arhaično, nazivaju „srednjim dobom“. Laguna, takođe, najavljuje skorašnje reizdanje i prva dva romana iz ovog serijala.

Helen Filding rođena je u Jorkširu. Godinama je radila u Londonu kao novinarka i TV novinarka, mnogo je putovala i to najčešće u Afriku, Indiju i Centralnu Ameriku. Autorka je četiri romana, od kojih su tri objavljena na srpskom – Dnevnik Bridžet Džouns, Bridžet Džouns – Na ivici razuma i Olivija Džuls i previše bujna mašta. Koautorka je scenarija za filmove Dnevnik Bridžet Džouns i Na ivici razuma. Trenutno radi puno radno vreme kao spisateljica i scenaristkinja i živi u Londonu i Los Anđelesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari