Brnabić: Da Đukanović nije intervjuisao Koluviju, javnost ne bi saznala istinu

Ostavite komentar


  1. Ja sam veverica, ps ne znamšta se desilo… AV je direktno umešan i znao je sve… Čovek pati od komleksa niže vrednosti… zna ko ode u toalet da obavi nuždu a ne zna za plandažu gudre… Ej… Mislite malo o svojima… Mnogo ste zla napravili…

  2. Šta to beše Jovanjica? To je bilo pre sto godina. To je odavno stavljeno u zaborav.

  3. A ko si ti? Predstavnik Trilaterale za Srbiju. Članica EWB-a. Kao i ministarka Mihajlović i onaj propali roker Mitrović. Vođa koji ne podnosi SPC i više voli Vebera i protestantizam kao što reče njegov drugar novinar. Problem je što u zadnjih 100 godina ovom zemljom nije vladao srpski domačin, već Hrvati, Crnogorci, likovi iz Čipuljića. Briga sve vas i za ovu državu i narod koji u njoj živi. Ne možete voleti nešto čega niste deo ili se ne osećate tako. To što narod umire je direktno vaša odgovornost i stranke čiji ste član.

  4. Žalosno je što neki besmisleni likovi idu u zatvor umesto vas funkcionera i vaše bliže i dalje familije, kumova i prijatelja.

  5. A ti i tvoj gazda ne branite okrivljene. Nema ni kod sudije za prekrsaje da se presudi dok Vucic to unaprijed ne uradi.

  6. Dakle, kod nas sve je moguće.
    Zakonodavna vlast preuzima nadležnost sudske vlasti a izvršna vlast je puna pohvala.

  7. Gosn’ premijerka,čemu služe zakoni,istrage,sudije,sud;dali ti čuješ sebe šta pričaš?

  8. Pa gospodjo Brnabic vi se meste a pitanje istine ce biti reseno tamo gde treba ako se postuje zakon i ako sudije imaju onu stvar medj nogama da osude imajuci u vidu da je gospodin Vucic nesto rekao u odbranu Koluvije. Jedino sto mi nije jasno u vasoj prici je da je nesto zavrseno a presude nema jos uvek, sta je to po vama zavrseno????? Ziveli

  9. Znaci, presuda je doneta: oslobodjen optuzbe. Porota: Vucic, Brnabic, Djukanovic.

  10. A kada su u javnost stigle izjave Belivuka i onog njegovog drugog pajtosa, zašto to nisu bile istine ?

  11. Odlično . Po 30 godina robije za Stefanovića, Rebića i Koluviju. Za ostale u drugom krugu.

  12. Pa nije u redu da covek sedi u pritvoru u nedogled. Ako se u odredjenom roku ne podigne optuznica, onda pritvor treba da se ukine. Pravna sigurnost mora da postoji. Drugacije ne valja.

  13. Predsednicaa vlade se pita otkud interes javnosti za predmet koji traje već 2,5 godina za suđenje odgovornima za najveću plantažu marihuane u predgrađu Beograda, i pri tome država plaćala vlasniku kao da je proizvodio „zdravu hranu“ i to vlasniku koji je bio kao takav u državnoj delegaciji u Kini a možda i u drugim delegacijama zajedno sa AV.
    I to nakon puštanja iz pritvora bez sudskog epilog.
    Mene je sramota što se to dešava u mojoj državi i da sam mlađi pobegao bih glavom bez obzira i bilo gde.

  14. Da li je premjerka advokat Koluvije ili Đukanovića, ili obojice ? U mom kraju a to je i njen (danas druga država) , takav advokat se zove „drveni“. Postoji lepa talijanska poslovica, o plaćanju takvog advokata …

  15. Intervju je direktan pritisak na sud, još kad intervju vodi narodni poslanik poruka je više nego jasna. A o istini koju je izneo ne treba trošiti reči. Zar stvarno mislite da će neko koga čeka dugogodišnja robija gostovanje na tv iskoristiti da priča istinu? Možda da nam objasni kako se ispravno gaji marihuana?

  16. Da li su sudovi potrebni? Velika bi se usteda ostvarila kada bi sudove ukinuli.

  17. Neće ovaj slučaj da zastari, ne brinite.Padate na beogradskim izborima,a onda…

  18. da komentarisem samo naslov. Istinu ne može da utvrdi Sud? Ali Djuka može? Premijerka je zapravo rekla da je premijer banana države.

  19. Nisam znao da se tako lako dolazi do istine. Bilo bi dobro da Djuka intervjuiše i Belivuka.

  20. U svoju istinu su ubedjeni i oni iz LAZE ali oni su iskreni jer za drugu istinu ne znaju. Vi upravljate istinama i birate onu koja vama najviše odgovara. Još gore, namećete je drugima, da ne kažem svima, jer to je vaša želja. Jedini problem je što postoje oni koji vas čitaju i želja vam je pusta, nećete nikad imati sve pod vašom istinom. Jadni i ne vidite da ste jednom nogom već tamo gde su oni sa svojim istinama – u LAZI! Čeka se samo dan kada će vam kapije biti otvorene..

  21. 65000 stabljika marihuane
    4500kg nesušene marihuane
    650 kg sušene marihuane
    (Ko zna koliko je još sklonjeno)
    Čovek za 5 kg rezanog duvana dobije 2 godine i niko ga ne brani.Svi ste vi saučesnici u zločinu čim ga branite..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.