Ceca helikopterom Vlade RS u noćni klub?

Ostavite komentar


  1. Gradjani su vec platili Cecin koncert oko 45000 evra pa sta je jedna voznja hilihopterom a mozda je i uracunata u cenu. 🙂

  2. Bravo, prvo smo ovu malu sa pijace pocastili onim milionima i odmorom kod kuce, a sada joj ustupamo helikopterski prevoz. Cime je to zasluseno, zaslugama muza ubice, lopava, ratnog zlocinca ili njenim dizanjem kulturnog nivoa naroda. Nije bitno, srezite malo u prosveti i penzionom pa je jos malo vozajte po ljepim nasima. Ako se ovako trosi nije se problem malo stisnuti i sacekati jos kojih dve godine.

  3. Na sve ove zahteve Dodik ce im otpevati onu :"Ne moze mi niko nista jaci sam od sudbine….Moze mu se ,covek radi sta mu se prohte a sve u interesi RS i njene sirotinje..

  4. Ubire zasluge pokojnog muža koji je ubijao civile po Bosni i Hrvatskoj.

  5. E, sad vidite vi građani i građanke Republike Srpske na čemu ste. Ako do sada niste shvatili da su se pojedinci odavna i dobrano oteli vašoj kontroli onda je, valjda, krajnji čas da vam se upale crvene lampice i aktivira zvonce za uzbunu. Ako vam je uteha, niste usamljeni i jedini na ovim jadnim, besmislenim, posrnulim, degradiranim, ……….prostorima brdovitog Balkana.

  6. Ja verujem Ceci……Bila je veoma jaka mesečina te noći zato je Ceca morala da nosi naočare za sunce u helikopteru….

  7. Tradicija je to…..Mile, prasence, ruska salata, gruzijsko crno i naravno Ceca….

  8. Odavno je ona u državnoj službi. A i majka je. I kraljica. I domaća a naša.

  9. Pitam se kako spava ta žena, a i njena deca, kad znaju šta je Arkan radio devedesetih godina po bivšoj Jugoslaviji?

  10. Trebali su je odvesti u Bijeljinu na ono mesto gde onaj Arkanovac lezerno sutira glavu mrtve Bosnjakinje.

  11. Ihhhh, što ste vi, što zakerate, na kraj srca. Jok,………. nego će, valjda, da nam se Ceki-Cele "nacionale" zlopati, potuca i trucka po srpsko-bosanskim stazama, bogazama, džadama i drumovima!? P.S. @Hedona, zbog ovog "keramičar" bićeš isključen(a) iz botovske brigade. Nema tolerancije više, kraj za tebe.

  12. Sve to pa da je makar neka pevačica…nula. Ono…za Dodikov nivo, dovoljno.

  13. Vi svi uprli oci u Cecu i Dodika,a ovamo uzese nam Kosovo.Moramo da se ujedinimo braco i da se pomolimo Ceci da nam da snage da spasimo Srbiju.

  14. Posle ovog cara, slobodno možete da stavite ključ u katanac na sve buduće komentare ikad. Car. Ali car..!

  15. Ko nas je kleo nije dangubio! Ceca i Dodik, to je nasa stafeta ! Za njih je sivena i oni ce je prvi pronosati,srpsku zastavu od 120 metara na deonici B.Luka – Beograd !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.