Četvrti protest u Novom Sadu u znak podrške Ani Mihaljici kojoj su oduzeta deca

Ostavite komentar


  1. Upravo se prati live na jutjubu,budite objektivni,nemojte biti pristrasni i izvestavati u korist otimaca dece u Srbiji,DECA SU SVETINJA!Ako vama nisu nama jesu,vidim da vecinu mojih komentara ne objavljujete,vi ste novinari?ili se samo tako nazivate?Ovde nema mesta politici,ni Vucicu ni Djilasu,Janku,Marku,ovo su nasa deca!Sistem se mnogo zeznuo kada je krenuo da nam otima decu!

  2. Blago nama kad nas ovako izveštavate vi, koji tvrdite da ste slobodni i objektivni. Interesuje me kakve veze ima preporuka za korišćenje Ivermektina sa slučajem Ane Mihaljice ? I odakle vama kao novinaru pravo da o ovako stručnoj temi iznosite svoje (neargumentovano i netačno). mišljenje ? Svi učesnici skupa su se ogradili od svojih političkih stavova i nastupaju bez ikakvih političkih obeležja. Ali evo Vas da pomenete tamjan, Ivermektin, obaveznu vakcinaciju i sve ono što Vaš suženi vidokrug smatra kompromitujućim. Posle se čudite zašto ljudi loše reaguju na novinare !

  3. Srbija je jedina drzava u Evropi ( i naravno jedina od svih bivsih Yu drzavica ) koja IZVOZI svoju decu ( koju prethodno krade po porodilistima ili uzima od najsiromasnijih i najugrozenijih porodica )
    Ovde se radi prosto o TRGOVINI ljudima gde naravno , se u ime “ najboljeg intresa deteta “ dete oduzima bioloskim porodicama a onda NEMAMO pojma sta se tom detetu desava kad predje granicu.
    Neka zavrse za “ rezervne delove “ , neka zavrse u satanistickim ritualima bogatih i dekadentnih na zapadu.To mi mozemo da slutimo pa nam opet pricajte o “ najboljem interesu deteta“.
    List Danas moze da se informise na sajtu gdje Ane Pejic koja se bori da nadje svoje dete koje je IZVEZENO 1988. . Tragovi vode do nasih konzulata i ambasada koje su bile trafike za taj biznis. To je bio drzavni projekat komunista od 1945. A protiv svojih gradjana u miru.
    Cinjenica da jedino Srbija to nastavlja od svih Yu drzavica nam govori da se sva udba te Yu sjatila u Beograd. Deca se izvoze preko bar 7 privatnih ( ???) Agencija ( mozemo da pretpostavimo da ih vode decica od udbasa ) i to od 2013 ili 2014 po sporazumu koji potpisuje u ime Srbije Dragan Vulevic , alfa i omega trgovine decom, a nedavno je ugovor obnovljen potpisom Darje Kisic. Pa novinari , nadjite ova dva pomenuta zlotvora i pitajte ih nesto na tu temu. Gdja Ana Pejic ima vise od 500 video klipova koji se bavi ovom tematikom.
    Takodje , redakcija lista Danas moze da poseti sajtove ovih privatnih agencija gde se u katalozima nalaze slike decice iz Srbije i gde se reklamira jednostavno usvajanje dece iz Srbije ( na rate i samo jedan olazak sve u svemu za 3 nedelje )
    Kako to da to nije tema za sve profesionalne i nezavisne novinare a ovaj zlocin protiv covecnosti traje skoro 80 godina????
    Neobjavljivanje ovog komentara cu shvatititi kao da redakcija lista Danas saucestvuje u ovom zlocinu, jer je nemoguce da budete slťepi i gluvi na ovolike vapaje i borbu za goli zivot i opstanak ove decice.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.