„Čizme, ključevi, džemperi, torbe…“: Kako jutros izgleda mesto gde je sinoć potonuo splav „Kartel“

Ostavite komentar


  1. Jaki su nam splavovi
    cesce tonu nego sto plutaju.
    Mogla su deca da stradaju.
    Niko odgovoran standardno..

  2. Sve te splavove pozatvarati i rešen problem, prvo proveriti ko su vlasnici i ko je to legalizovao pa onda pozvati na odgovornost.

  3. Zar nisu ti splavovi obezbedjeni ,da ne dolazi ,do potonuca?Taj haos, panika,mogu biti kobni, za neke mlade ljude ,pa jos pripitih, pa ima i onih naduvanih i onih sa nedozvolj. Supst ?….Dobro su prosli kako se vec moglo desiti,a i voda je hladna i vreme, a tek neplivaci, da se spasu ,vode?

  4. …Čizme, ključevi, džemperi, torbe… Mobilni telefoni? Ništa? To se, valjda, prvo spasava…

  5. GDE SU VLASNICI GDE JE OBEZBEDJENJE NESTALO KADA JE SPLAV POCEO DA TONE…UZGRED 24 RODITELJA SPREMAJU TUZBU ZBOG MNOGIH PROPUSTA.

  6. Po nazivu skalamerije bolje NIJE NI ZASLUZIO… barem KARTELA NA SAVI VISE NEMA… Ko je dozvolio da se ova nakarada naziva KARTEL gde najvise dolaze maloletnici?!, Naziv za buducu „klijentelu“?!

  7. koliku je zaradu ostvario taj vlasnik tog objekta, koliku ..cena oko 500 eura , slusanje nekog ,, lika,, koji ,,nesto peva,, i eto, alkohol j ko zna sta jos je ucinilo svoje..da je sve bilo regularno mozda bi proslo bez incidenata u redu ovako brza ,,zarada, , je ucinila svoje, sad ljudi tuzite ,, gazdu,, i debelo mu uzmite novac….debelo…..

  8. Cela Srbija je jedan splav koji pluta bez kormilara a narod pije, peva i uziva. (dok sve zajedno ne potone)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.