Darko Glavaš: Sekretar za skupe jelke

Lik dana

Ostavite komentar


  1. Istražiti ko jeste odgovoran, a ako je Glavaš potpisao on je i odgovoran. Takođe, da li je bio tender i ponuda za javne nabavke, nije to baš samo pročitati ugovor, ugovor je na kraju dogovr nakon nadmetanja i sprovedenog postupka. Možda kriterijum za nabavku jelke nije bila najniža ponuda nego najviša jelka.

  2. A šta ćemo sa štetnim ugovorom o podzemnim kontejnerima koji su potpisali funkcioneri DS-a za vreme njihovog mandata na čelu Beograda?

  3. "Okitila" se napredna braca, ni manje ni vise nego sa 83.000 evrica, sta da kazemo za ostale milijonske sumnjive rabote po gradu, samo da se setimo "novu-staru" kaldrmu u Skadarliji, fontanu na Slaviji i td itd.Bogami bice mala "ZABELA" pokraj Pozarevca da primi i "ugosti" Vucicevu "Bracu Daltone" a verovatno za njega licno ce biti spreman poseban smestaj, mislim na bracu A.V.-A.V. !!! Sretna ti nova 2018. godina Srbijo na celu sa naprednom-prestupnicko-prestonickom "bratijom" i SNS-SPS-SRS koalicijom, odnosno sa CRNO-CRVENO-CRNOM koalicijom iz devedesetih proslog veka. 05. oktobar 2000.-te, sta to bese, zna li ko.

  4. Ono što je tek sada izbilo na videlo kupovinom ove jelke, provlači se već godinama. A to je da se vlast u Beogradu ponaša kao da smo Dubai i kao da je gradonačelnik šeik, kao da je to njegova imovina i odlučuje o luksuznim investicijama i bacanju para bez veze jer je njegov pogled na svet u stvari psihologija bogataša što on u stvari i jeste. Cveće na banderama, gondole i slično mogla je zameniti kupovina vatrogasnih kola ili kola za hitnu pomoć ili slično. Potpuno nerealni ljudi na čelu Grada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.