Prvi put u takmičarskom meču nastupio je srpski košarkaš Miroslav Raduljica i na terenu proveo 11 minuta, a za to vreme nije upisao nijedan poen već samo asistenciju i skok. Njegov Milvoki poražen je očekivano od Majamija sa 118:95 jer su na megdan iovako favorizovanom timu došli bez Larija Sandersa i Iljasove.

Standardno je briljirao Lebron Džejms, koji je za tri četvrtine postigao 33 poena, a pratio ga je Majkl Bizli sa 19. Aktuelnom šampionu ovo je bila peta pobeda ove sezone uz tri poraza.

Golden Stejt ima identičan skor kao i Hitsi, a novu pobedu upisali su protiv Detroita – 113:95. Nemanja Nedović takođe se našao na terenu ali, poput Raduljice, tek kad je pobeda bila skoro pa izvesna. Bivši košarkaš Zvezde upisao je za šest minuta četiri poena, a njegov tim do pobede su predvodili Stefon Kari sa 25 poena i osam asistencija, dok su Dejvid Li i Džermejn O Nil dodali po 17 poena. I Dalas je do skora 5:3 došao zahvaljujući pobedi nad Vašingtonom, a u centru pažnje nije bila pobeda već Nemac Dirk Novicki, koji je na večnoj listi strelaca prestigao Džerija Vesta, slavnog košarkaša čiju siluetu NBA drži na svom logotipu, na 16. mestu sa 25.197 poena, a na ovom meču upisao je 19.

Džordan Hil je sa 21 poenom i 11 skokova predvodio Los Anđeles Lejkerse do pobede nad Nju Orleansom, a zapaženu pariju imali su Nik Jang sa 17 poena, te Ksavijer Henri i Džodi Miks, koji su ubacili po 15.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari