Delovi Šapca biće zatvoreni zbog "Čivijade" i karnevala 1Foto: K. V. / Danas

Zbog održavanja manifestacije “Čivijada”, karnevala i ustoličenja Episkopa šabačkog Jeroteja, od petaka 16. septembra, u 15 časova, do nedelje 18. septembra, u 14 časova, za sobraćaj će biti zatvoreni pojedni delovi grada.

U Masarikovoj ulici neće biti dozvoljen saobraćaj, od raskrsnice sa Vojvode Mišića i Koste Abraševića do raskrsnice sa ulicama Karađorđeva, Cara Dušana i Gospodar Jevremova.

Ulica Cara Dušana, biće zatvorena, od raskrsnice sa Ulicom Trg đačkog bataljona do raskrsnice ulicama Gospodar Jevremova, Masarikova i Karađorđeva.

Zbog Čivijade i karnevala, u petak, 16. septembra od 16 do 19 časova i u subotu 17. septembra od 16 do 20 časova, saobraćaj će biti obustavljen na Trgu đačkog bataljona, u delu od raskrsnice sa Sremskom ulicom do Ulice Kneza Ive od Semberije.

Zabrana će biti na snazi i u ulicama Laze Lazarevića i Gospodar Jevremovoj, od raskrsnice sa ulicama Kralja Milana, Mačvanskom i Vuka Karadžića, do raskrsnice sa ulicama Laze Lazarevića i Stojana Novakovića, od raskrsnice sa Ulicom Koste Abraševića, do raskrsnice sa ulicama Laze Lazarevića i Gospodar Jevremovom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari