Đurić pozvao građane Severne Mitrovice i Zvečana da poštuju karantin

Ostavite komentar


  1. Nešto mi nije jasno. On poziva ljude tamo gde nama nikakav nadzor, ne policiju, ne vojsku, ukratko ništa. To mu izađe isto kao da bi pozivao ljude u Budimpešti da ostanu kod kuće.

    1. On poziva nase gradjane da ostanu kucama zbog zdravlja, a ne zbog policije ili vojske.

  2. Stroga discipkina i higijena su prve mere koje treba da postujemo da bi mogli da se izborimo sa ovom napasti.

  3. Marko trebate reci pozivam sve gradjane A.P Kosova i Metohije da ne izlaze iz kuce itd….a ne Severna Mitrovica,Zvecan itd,dali znate koliko ima naseg naroda Juzno od Mitrovice…mnogo,mnogo vise od delica Kosmeta koga stalno pominjete,i mazete narodu oci…taj narod Juzno od Ibra zivi u ne normalnim uslovima,a taj narod ova drzava nigde ne spominje.SRAMNO.

  4. A šta je sa Srbima južno od Ibra?
    Jel ovo znači da država Srbija priznaje samo Severni deo Kosova kao deo svoje teritorije?
    Sramotno!

  5. Iskreno se nadam da ce ovaj virus da postedi ove napacene ljude sa KiM. Cuvajte se ljudi, sta da Vam kazem.

  6. Đurić i Vlada Srbije ce snositi odgovornost za posledice od korona virusa na tom delu Kosova.Mere koje je preuzela Vlada Kosova tamosnji srbi,manipulisani i ohrabreni od Durica,nisu ih sprovelji sve do sada kad je broj zarazenih poprimio veljike razmere sa tendencijom rasta.Danas na severu Kosova imamo 15-toro zarazenih i jednog preminulog,sto u srazmeri sa ostatkom Kosova cini devetorostruku vecu zarazenost severa.Ohrabruje cinjenica da je danas Rakic sa ministrom Vitijom pozvalji stanovnistvo da se pridrzavaju merama koje je Vlada Kosova preuzela vec od 3 marta.Nadajmo se najboljem.

  7. Nadam se da će naši sunarodnici na Severu KiM poslušati apel to jest molbu države..Samo discipkinom koja je jako važna kao i higijena su prve mere koje treba da poštujemo da bi mogli da se izborimo sa ovom pošasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.