Dolovac: Rigorozna primena mera za one koji ne poštuju odluke nadležnih

Ostavite komentar


  1. A za protivustavno umanjenje penzija nema „krivičnopravnih mera“?

  2. Dobio sam poziv na sud kao svedok, i pri tome mi prete kaznom od 100.000 rsd ako ne dodjem. Tuzilac je jasno stavio do znanja koliko moze da me kosta neaktivnost i to je fer.
    Dobro bi bilo kada bi i ja mogao da stavim u odstetni zahtev koliko me neaktivnost drzavnog tuzilastva kosta i da u slucaju nesprovodjenja odredjenog imovinsko pravnog spora ja zbog neaktivnosti drzave potrazujem kamatu na zarobljena sredstva od drzave. E to mislim da bi bacilo gospodju Dolovac u pravu radnu brzinu.
    Ovako se kao talac otmice javlja sa vremena na vreme da objasni svoj Stokholmski sindrom i zasto je potrebno podrzati neustavne odluke Vlade donete na zahtev Pretsednika Srbija

  3. Vidi ti nju. Izašla iz jazbine i progovorila. Ovo što plašite narod, koji je već dovoljno uplašen, će se vana vratiti, ćim ova muka prestane.

  4. Kako je putin u jednoj rečenici objasnio svon narodu i kraj. Birajte hoćete u zatvor ili samoizolaciju, prijatno doviđenja.

  5. Znači da je Vučić protrljao lampu i zao duh je dobio dozvolu da se obrati.

  6. Probudila se GOSPA IZ HIBENACIJE kada je I pitanju ODBRANA I ZAŠTITA VLASTI!!!!

  7. Znaci ovo je Republicka javna tuziteljka.
    Bilo bi dobro da ova njena fotografija i tekst budu objavljeni na svim medijima da gradjani vide da IPAK imamo glavnog (javnog) tuzioca.

  8. Znači istina je da to nije mitsko biće, nego da Zagorka Dolovac zaista postoji.

  9. Žena je potpuno u pravu, treba kazniti i sankcionisati na određeni način sve one koji ne poštuju pravila, jer na takav način oni sami sebi škode, a i svojoj porodici, okolini, okruženju.

  10. Slazem se sa rigoroznim merama prema onima koji krse odluke drzave za suzbijanje virusa. Treba da se pridržavamo propisanih uputstava stručnjaka: da često peremo i dezinfikujemo ruke, koristimo maske i rukavice kada smo u javnom prostoru, smanjimo socijalne kontakte na minimum.

  11. Svi koji nisu poštovali mere i nadležnih institucija trebaju da odgovoraju najrigoroznije.

  12. A kada ste trebali gospodo da se oglasite povodom Krusika , Jovanjice i ostalog. …gde ste bili?
    Vama je naredna samoizolacija odavno…Stidite se

  13. Dobro jutro g-djo Dolovac , p vi ste se probudili iz zimskog sna, sada mozete da radite SVOJ POSAO, TAJKUNI I LOPOVI SU BEZBEDNI, mozda ce ova NEVEROVATNA POSAST KOJA JE ZADESILA CEO SVET UTICATI DA POCNETE DA RADITE SVOJ POSAO KAD OVO BUDE sve L A N E, pa ce VLADALAC konacno vratiti ono sto je opljackao od penzionera, a a ne da prica prvo da smo trpeljivi a onda da JADAN I BRIZAN MISLI NA BAKICE I DEKICE, i da vec jednom prestane da sam sebe velica i da preti totalniom policijskim casom, to moze da se dere na svoje SLIHTARE NA MITINZIMA SVOJE STRANKE i da ne preti kako ce mu neko suditi kad sve ovo prodje , jer on je NAJVECI BORAC I JEDINI BRINE ZA SVOJ NAROD a m i n

  14. Dok su svi bili van karantinam ona je bila u karantinu! A sad kad je cela nacija strpana u karantin, ona izasla i soli!

  15. Mere jesu rigorozne, ali su i spasonosne, te njihova primena ne sme da se dovede u pitanje, zarad opste dobrobiti i javnog zdravlja.

    1. bilo je nepostovanja mera i pre zaraze, dona Klaro, a dobitnica Legije castii bila je dostojanstvenija od mumije

  16. Dragi sugradjani budimo jednom slozni i ostanimo kod kuce, kako bi zastitili nase starije a i nasu decu.

  17. Vidite, ja sam za paprene kazne za sve one koji ne postuju mere zastite. Ovo nije za zezanje. Dosta je bilo gledanja kroz prste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.