Dom zdravlja u Nišu najavio „zakonske mere“ zbog seksi selfi snimaka pacijentkinje

Ostavite komentar


  1. Kazniti sve odgovorne iz Doma zdravlja jer su omogućili nesmetan pristup pacijentkinji u prostorije gde sme biti samo pod nadzorom medicinskog osoblja.

  2. Dakle da zakljucimo,u DZ Nis samo za „bocke“ i kad imas neke nedoumice u vezi sa s.x-om.

    A ce kazni li sestre sto svako moze da se svrcka po ordinacije i kartoteke,i gde su uopste bile dok je trajao foto-sesion?
    Ko je stajao iza kamere?
    Sve da se ispita a ne samo K.Đ.

    Nakon istage predlazem da se primi u stalni radni odnos sa benificiranim stazom.

  3. A zakonske mere protiv sestara i mladih doktorica koje polugole rade sa ful sminkom i koje su preko uticajnih staraca dosle do radnog mesta? Uz to jos i vanbracnu decu prave zbog alimentacije i stana,jer naravno nisu iz Nisa.

  4. Sramota….ali imali su i onu doktorku sto je snimala spot iz ordinacije pa sta….imaju i doktore koji puse u ordinaciji pred pacijentima i stazistima….ali Danijela Nesic je glavna ona kosi i vodu nosi…koga ce bre oni da lece

  5. Doktorica, profesorica je kroatizacija Srpskog, doktorka, profesorka je u duhu našeg jezika. Narod bez samosvesti prihvata olako tuđice

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.