Država Srbija najveće zlo

Protestni skup SDA Sandžaka u Novom Pazaru

Ostavite komentar


  1. Najvece zlo vas hrani… Ko to ne zna da ceni, niko mu ne brani da bira bolju otadzbinu…

  2. Sve sto su danas rekli vodje SDA u pravu su 100 % i svaki pametan Bosnjak iz Sandzaka tako razmislja, otvorena diskriminacija Bosnjaka u svim drzavnim organima je vise nego ocigledna i tome se konacno mora stati na kraj !

    1. Ti stvarno mislsi,da oni vas dislrinisu!?
      Ja sam Srbin,sta ja da kazem,kako ja da se vadim,i na loju foru da se pozivam,sto administracija dislriminise mene i moje prijatllje..jeli..kako ja…
      Ovo je truo sistem,nema veze sa dislrinacijom,u istom smo camcu

  3. Pošto na Suljine napade, uvrede i arogancije niko ne reaguje, on je sve žešći:
    Pored ostalog, traži da Bošnjaci imaju status kostitutivnog naroda.
    Samo bih ga potsetio da poznati žestoki sarajevski profesor Midhat Riđanović kaže kad su i kako nastali Bošnjaci:
    – „Po meni kobnog 27. septembra 1993. u Sarajevu je održan prvi Svebošnjački sabor. Iako to nije bilo na dnevnog redu, učesnici Sabora, njih 457, donose odluku da se Bosanski Muslimani imaju odsad zvati Bošnjaci. Zašto? Boga pitaj!“
    „…mora se doći do zaključka da je svaki Bosanski Musliman koji sebe zove Bošnjakom ili glup ili neobrazovan, ili i jedno i drugo.“

    Voleo bih da čujem obrazloženje, kako su to „Bošnjaci“ stvarali Srbiju, ako su nastali 1993-će godine?
    Voleo bih da znam da li Suljo može garantovati da će on biti Bošnjak do kraja ove godine, „ili će se drugom privoleti carstvu?“
    I direktno da mu kažem da je lepo sedeo šest godina kao besposleni ministar, krckao platu i dodatke, tada mu nije bilo loše, a sada priča kako je sedeo u zlom društvu.
    Najpre bi njegovi trebali da uoče njegove interesdžijske marifetluke i, a mi da konstatujemo da je on jedna velika srpska štetočina.

  4. Očigledno je da boks ostavlja trajne posledice po mentalno zdravlje. Ne zavađaj ljude, jadniče!

  5. Dajte mu malo keša i biće Francuz. Sva njegova vera je u kešu.Malo keša i neće više biti prljavog veša u Sandžaku

  6. Verujem da se citav civilizovani svet slaze sa tvrdnjom iz naslova! Uostalom, morali su ih bombardovati kako bi sprecili genocid na Kosovu. Ceo demokratski svet se digao na noge da ih spreci.

    1. Dogovori se sam sa sobom, da li su Srbi izvrsili genocid ili su bombardovanjem spreceni u tome? U jednom komentaru pises jedno, u drugom drugo. Ne moze i jedno i drugo. Sta je problem? Ni lekovi vise nisu efikasni kao sto su bili? Btw, tesko covecanstvu ako su ovakvi kao ti reprezenti „civilizovanosti“ i „demokratskog sveta“.

  7. Znamo mi kakva je srpska država – užasavajuće nikakva. Ali, znamo i šta je pritvorno nepoštenje – bestidna ugljaninovština. Dok si, Sulejmane Ugljanine, bio ministar srpske vlade, i to bez ikakvih obaveza ni prema Bošnjacima, ni prema Srbima, niti prema bilo kom građaninu Srbije, ćutao si pokorno kao zaliven. I tada si radio i sada radiš (besramno prevrtljiv) na štetu svih građana Srbije. Država Srbija je bila dobra dok si mogao lasno da svršavaš svoje „poslove“ (a ne javne dužnosti) i da te niko ništa o tome ne pita. Ni tada, a ni sada!?! Ugljanine, tvoji bedni poslovi na javnu polzu se svode na: Gde si bio? Nigde? Šta si radio? Ništa. Dok si imao ličnu korist celivao si skute srpskim vladarima. Stidiš li se Sulejmane Ugljanine? Znaš li, Sulejmane Ugljanine, šta je čast? Kome gazdi služiš?

  8. Svaka cast za naslov, tako to rade profesionalni i vrhunski novinari. Nije ni cudo da su se odmah na ovu vest prilepili dileje a la Inimicus.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.