Da li je zahtev za formiranje anketnog odbora zbog ubistva Olivera Ivanovića test za naprednjačku većinu u Skupštini Srbije

"Duge cevi" u Mitrovici i skupštinski taster u Beogradu

Ostavite komentar


  1. 1. Paz’ da nebi saznali ko je ubio Olivera Jovanovica?
    2. Sto mislite zasto Mitrovic nece da kaze ko je narucio spot protiv Olivera Jovanovica?

  2. Naručilac spota koji je prethodio ubistvu Olivera Jovanovića je Pink Company International, budući da je upravo to preduzeće na istom spotu u gornjem levom uglu potpisano kao nosilac autorskog prava. Da je ta kompanija eventualno napravila spot za nekog drugog, onda bi taj hipotetički naručilac bio potpisan kao nosilac tih prava. Iz tog razloga, nejasno je zašto se godinama unazad postavlja suštinski nepotrebno pitanje – čiji odgovor je nedvosmisleno poznat – i traži formiranje anketnog odbora, umesto da se podnese krivična prijava protiv Željka Mitrovića kao vlasnika te kompanije i naručioca spota. Upravo zato Mitrović i odbija da kaže ko je naručilac spota, ne bi li na taj način sam sebe zaštitio. Ljudska glupost je neograničena, jer da je Mitrović imao imalo pameti, ne bi svoju kompaniju potpisao kao nosioca autorskih prava, rukovodeći se očigledno primarnom idejom da je važnija javno deklarisana lojalnost režimu AV i satanizacija Olivera Ivanovića, nego posledice koje bi zbog toga mogao da trpi. Kako si sejao, tako ćeš i žnjeti, problem je što niko neće da podnese krivičnu prijavu, pa ni g. Milivojević. Zašto???

  3. Anketni odbor će da utvrdi istinu o ubistvu Ivanovića? Glupo, da gluplje ne može biti. Biće cirkusa u skupštini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.