EFJ šalje međunarodnu misiju u Srbiju zbog medija

Ostavite komentar


  1. Neka EU posalje i delegacije i strucnjake da vide kako se sudi i presudjuje u srbiji, tako im Boga….ovo je …. kako se radi u sudstvu srbije… neprofesionalno,pausalno,arbitrerno -blago receno,mislim i ubedjen sam . Oni u EU to vec znaju jer ima dosta slucajeva iz srbije i u sudu u Strazburu ali neka dodju i u sudove srbije neka vide malo ““““ spise predmeta““““ … sta se radi, kako se sudi, presudjuje… u srbiji itd, i koliko se primenjuju zakoni u praksi i medjunarodne deklaracije koje je srbija potpisala… ili se grubo i cesto krse … cak i u postupcima od strane suda, odluka, naredjenja itd… od krsenja pretpostavke nevinosti okrivljenog do osudjivanja lica na visegodisnju kaznu zatvora bez ijednog materijalnog i nematerijalnog dokaza, samo na osnovu izjave ““““ostecenog““““ koja nicim nije potkrepljena…. naprmer !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.