FHP: Nadležni da ispitaju navode u umešanosti Delića i Andrića u ratne zločine na Kosovu i BiH

Ostavite komentar


  1. Opet se ponavlja „inicijativa“ od pre desetak godina, Fonda za humanitarno pravo!?
    A taj isti Fond, ne pokreće inicijazive za osudu zločina bombardovanja pijace, pune naroda, u Nišu kasetnim bombama 1999.godine!? Ili rakrtiranje voza sa civilima u Grdelici !? To su kolateralne štete, jer je zločine načinila Amerika!? Baš je taj Fond humanitaran!?

  2. Mislim da je potrebno prestati sa inicijativama da se istražuju aktivnosti pripadnika vojske i policije… bar dok se ne istraže zločini koje je NATO počinio tokom borbardovanja…

  3. General delić je najveći patriota i vojnik koji se borio za svoju zemlju retko se radnja čovek sa takvom biografijom.Neka mu je laka zemlja.Njegovoj porodici najdublje saučešće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.