Fond PIO: Od januara nove osnovice za osiguranje

Ostavite komentar


  1. Sada valjda jasno zašto se iznose lažni podaci o prosečnoj plati ! Prosečna plata ,koju saopštava zavod za statistiku, je nezamisliva za 90 posto građana ,ali zato se prema njoj određuju porezi i doprinosi . Zato će nam davanja prema državi biti veća 10 posto plus povećanje cena koje se uveliko najavljuju ! Jedino po tome ćemo biti prvi u evropi .

    1. Prosecna plata u Beogradski Pasaluk 650 E a u Srbiju 270 .kad ce jednom da se Pasaluk otkaci od Srbije“SRBIJA RADI BEOGRAD SE GRADI“ bedni smo ti mi sto nezivimo u BG Pasaluk.

  2. dali se uplata za uplatu staža invalidsko penzijskog osiguranja može vršiti jedasn mesec za dva meseca unapred.suprug ija smo stari pa bi uolaćivali za ćerku koja ima 55 godina I 4god staža

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.