Garavi Sokak nakon nastupa na otvaranju bankomata pevao i na svečanosti povodom nove ekspoziture banke u Veterniku 1Foto: 021.rs

Bane Krstić iz Garavog Sokaka nakon nastupa na otvaranju bankomata u Karavukovu, danas je pevao i na otvaranju ekspoziture „Poštanske štedionice“ u Veterniku. Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

Bane Krstić je izveo pesmu o Poštanskoj štedionici, ali i nekoliko hitova Garavog sokaka.

Kako je izjavio gradonačelnik Đurić, Veternik se sa više od 22.000 stanovnika, ubraja u brzorastuće delove Novog Sada i razvija se u svim segmentima, zbog čega je to naselje sve atraktivnije za život ali i poslovanje.

– Poštanska štedionica“ je prepoznala da je dobar trenutak da otvori još jedan novi objekat. Svaki privredni subjekat koji reši da pokrene ili da proširi poslovanje u Novom Sadu je značajan i svako radno mesto je važno, bila to fabrika sa više stotina zaposlenih ili ova filijala koja je obezbedila posao za petoro ljudi – rekao je Đurić.

Đurić je najavio da će ubuduće nastaviti da se ulaže u Veternik, te podsetio da je od 2012. godine asfaltrano gotovo 100 ulica, kao i da je ostalo još 37 koje bi trebalo da se asfaltiraju, ali i da bi u još 22 ulice trebalo izgraditi kanalizaciju.

Predsednik izvršnog odbora Banke „Poštanska štedionica“ mr Bojan Kekić rekao je da 900.000 penzionera, od ukuno 1.650.000, prima penzije preko te banke.

Svečanosti je osim rukovodstva ove banke, kako piše 021.rs, prisustvovalo i dvadesetak penzionera koje je doveo lokalni odbor Srpske napredne stranke, koji nisu ni skrivali svoje oznake na odeći.

Oni su takođe starijim sugrađanima objašnjavali šta treba da rade i kada da tapšu, a na kraju je posluženo pečeno meso i sokovi.

Podsetimo, Poštanska štedionica svečano je pre više od dve nedelje otvorila bankomat u Karavukovu, a na ovom događaju nastupao je Garavi Sokak.

Kako naveo portal 025.rs, zajedno sa stanovnicima Karavukova, otvaranju bankomata prisustvovali su Isidora Đaković, direktorka Filijale u Subotici, Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora „Poštanske štedionice” i Igor Praća, pomoćnik predsednika opštine Odžaci.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari