Georgiev: Prva stvar koju mediji treba da rade je kontrola vlasti i obaveštavanje javnosti o tome

Ostavite komentar


  1. Slobodane, ne pametuj. I lud vec zna sta treba . Svi zabju sta treba. Ali, kako se resiti ove bede, to je to. Mani se analiza i dijagnoza( ne mislim nista lose o tebi, da znas). TREBA nam neko ko ce srusti Bandu odmah!!!! To treba.Doslovno ih srusiti, oterati, razbiti, sta god. da se skinu okovi. Bukvalno.

  2. A koliko ljudi u Srbiji moze da gleda utisak nedeljr??? Vucic je prisvojio sve televizije sa nacionalnom frekvencijom,pa to je bar jasno.Svakodnevno se vrsi presija na narod i to je strasno, mi smo evropska Severna Koreja.

  3. Retko hrabar,pametan I dostojanstven novinar.
    Ako udje u politiku moj glas mu je zagarantovan.

  4. podrška georgijevu, odlična emisija. pored ovoga što je georgijev pričao narod je konačno mogao da vidi i ko je smajlovićka i za koga radi. dugo su me razno razni „objektivni“ uveravali da je ona ok ali večeras sam video da je njoj važnije da uništi jednu malu novinarsku kuću nego da priča o realnim problemima u srbiji. užas koliko je perfidna ta osoba.

    1. Potuljena, skrivena agresija u nežnom glasiću Lj. S.
      …kazala da „oni koji kažu da se bore za pristojnu Srbiju govore gore od vlasti“.
      Kako li je došla do ovog otkrića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.