Gosti Utiska nedelje Obradović, Jakšić i Milivojević

Neizvesno da li će naprednjaci promeniti strategiju i pristati da učestvuju u političkim debatama

Ostavite komentar


  1. G-dine Milivojevicu, svako vaše gostovanje na RTS-u bi možda bar probudilo sumnju kod gledalaca u istinitost onoga što se servira narodu kao istina., a to vlasti svakako ne odgovara! Svako kritičko mišljenje, čak i ono dobronamerno, se od strane političara na vlasti doživljava kao izdajničko i što je još značajnije, to se gleda kao udar na Vučica=državu Srbiju?! Poštovaoci lika i dela „voljenog“ nam predsednika, godinama defiluju na RTS-u počev od „jutarnjeg programa“ pa do pslednjeg dnevnika. N.Krstic, B.Radun, D.Anđelkovic, D.Vuk Stankovic, V.Vuletic, M.Vučelic, M.Lazanski, M.Drecun… Jedni te isti se godinama pojavljuju kao „gosti“ na RTS-u i prosto se utrkuju u hvalospevima i odama o PRVOROĐENOM i njegovim uspesima! „RTS je sve, samo ne „javni servis“ građana/ki Srbije, RTS je, počev od 2012-e pa do današnjeg dana, postao propagandno glasilo „voljenog“ nam predsednika i SNS-a (nažalost)! Šta kaže RTS:“vaše je pravo da znate sve“?! Da li sam i ja izdajnik ako kažem, što se tiče izveštavanja RTS-a „vaše je pravo da ne znate ništa“?

  2. Svaka čast na izboru gostiju! Cvijetin kida, trenutno najkvalitetniji politikolog.
    Što njega ne pozovu G-đa Jovana i G-din Srđan u jutaranji program tv Prve?
    Puno sreće i uspeha u novom izdanju Olji Bećković!

  3. Olja 4ever !!
    Tesko da iko vise postuje a bogami i voli Utisak Nedelje pa samim tim i (ne ponekad, nego skoro uvek, izuzetno iritantnu) Olju Beckovic, ali.. Jasno je da to vise (nikada) nece biti ‘onaj’ Utisak! Dokle god je ‘onoga’ nista, ali bas i bukvalno nista na ovom zemljistu nece biti normalno!? Prema tome..
    P.S. Nudio je glavu?! Trebali smo da prihvatimo !!

    1. Izbacitr snimak emisije na internet ds braca Srbi ss K iM vide kaki ih zavlace 5 godina.

    2. Ali zato je tu Zeki Mitrovic koji do imbecilnosti voli a bogami i postuje cipuljickog Sultana, i ako je jasno da to nikada nece biti ‘onaj’ Generalni Sekretar Srpske Radikalne Stranke!
      ‘Ajmo … ‘normalno’ svi zajedno pred pinkov TV ekran da ga sa tobom neiritantno gledamo, …

  4. Radujem se ponovnom emitovanju ,, Utiska nedelje “ jer sam se odavno ,, navukao “ na politiku . Čudi me poziv Bočku Jakšiću jer je on komentator samo za politički neupućene . Koji ne nikad ne donosi neke nove informacije , i uz to , često izvlači potpuno pogrešne logičke zaključke .

    1. Naprotiv, najkvalitetniji analitičar u Srbiji. Čovek koji ima širu perspektivu u analizama, za razliku od recimo Milivijevića kome je Kosovo jedina tema o kojoj ume da priča..

      Naravno , sa pozicije Vojislava Koštunice.

      1. Hteo sam biranim rečima da naglasim da je Boško Jakšić nedovoljno informisan i inteligenan da bi uopšte bio vredan pažnje . Ali uvek će biti onih koji znaju manje i shvataju lošije od njega . Žao mi je što će mi pokvariti dugo očekivanu emisiju .

  5. Lično ne verujem da će bilo ko od euroradikalske ekipe ikada učestvovati u Utisku jer bi tamo dobili pitanja na koja nikada neće moći da odgovore a to im je u ravni sa političkim samoubistvom. Međutim ta situacija sa naprednjacima je odlična šansa da se tzv. nezavisni analitičari i sve ostale apologete režima pozovu da učestvuju da čujemo i njihova bedna objašnjenja za sunovrat države koji se trenutno dešava – čisto da bi mogli da se u vremenu pred nama određujemo i prema njima i njihovom pravu da učestvuju u javnom životu jednog društva odnosno da nam se više ne dešavaju razni profesionalni poltroni koji žive udobno i u izobilju svake vrste na račun laži koje šire..
    Olji i Utisku želim sve najbolje a emiteru želim da bude pametan pa da nakon emisije svaku već sutradan postavi na Youtube kako bi emisija dospela do što više ljudi.

    1. Draga Olja sunce me ogrejalo nocas kad sam te gledala kod Ivanovica! Kako si pametna,odmerena,kulturna,lepa! Ma,ponovo se osecam normalno! Hvala ti! Ko da si mi sestra rodjena!

  6. O cemu se ovde radi? Zar ova zena bogomdana da ceo zivot mora da vodi jednu emiju? Ako je sposobna neka radi nesto drugo, obican parazit, kao da se pretplatila da ceo zivot vodi Utisak, dno dna emisija, dosadna, glupa, zatucana a ona kao voditeljka iritantna ,bahata , bezobraznai ne krije politicku stranu kojoj pripada. Novinar mora da bude neutralan ali ona svakako nije. Pored toga ima dete narkomana, jel umro vise taj njen propalitet od deteta? Paja bih joj zabranio da se bavi bilo cime, utice na narodne mase a nije uspela dete da vaspita. Sramora, i ona je gradjanka?

    1. Joj,jadniće,kako si ti ograničen….nije lako biti u tvojoj glavi…samo jedno-ona nije voditljka,ona je AUTORKA te emisije i to je njen trade mark…u zdravlje,idi gledaj farme…

    2. Aahahahaha! Hvala adminu do neba što je dozvolio ovaj komentar.
      Ovako izgleda nepismena, neotesana, pokvarena i zatucana napredna Srbija 2019.
      Dragi gospodine Krsmane, ko vam drma kaveze? Imate vaše Pinkove, Happyje, StudijeB, Prve prepune kulturnih, politički neostrašćenih i profesionalnih novinara i emisija. Tamo sve vrca od elokvencije i „noblesa“. Eto vlasnici tih televizija imaju finu i vaspitanu decu , a i oni sami daju sjajan primer svojim pošteno i mukotrpno zarađenim imetkom.

    3. Alo, … Vucicu, …. evo oteo ti se jos jedan iz ‘Pristojne Srbije’, brzo ga hvataj, vezi i stavi ga na ‘frtalj sendvica’ dijetu dok ti nije zasr’o celu ‘Buducnost Srbije’!!!

      :))))))))))))

    4. Vi ste trol. Krsman je lik iz ‘Ubistva s predumisljajem’. Ne znam samo kakvu vrstu zadovoljstva izvlacite iz trolovanja. Citate reakcije na komentar?

    5. Krsmane, zabrinjava me vaš komentar, dali znate u kojoj zemlji i u kom veku živite. Većeg Diktatora kao što je AV u Srbiji do sada nije bilo, to svi vide i u zemlji i van nje. Videćeš i sam kad Diktator uskoro padne kao kruška sa grane.

      1. Spadam u neutralne ali ovo je zaista tacno za sina autorke? Mnogi casopisi su pisali o tome da jenjen sin narkoman, a za ostali deo teksta necu da komentarisem.

  7. Konacno utisak nedelje, kao veciti simbol SLOBODE govora i razmisljanja NORMALNIH ljudi u Srbiji bez obzira na vreme u kojem se nalazimo.
    Mnogo je bitno da se cuje SLOBODA za sve one ljude koji u to veruju.
    Odlicni gosti!
    Oni imaju sta pametno da kazu imanipulisanom narodu od strane radikalne diktature na SVIM nivoima!

  8. Mislim da je Miroslav Parović daleko atraktivniji od bar dvojice učesnika, zbog porasta popularnosti tzv suverenističkih stranaka- pokreta u Evropi uoči izbora za Evropski parlament sa kojima on tj Narodni slobodarski pokret, čiji je predsednik, ima ubedljivo najbolje odnose od svih partija iz Srbije i regiona uopšte. Nadam se da će autorka emisije to imati u vidu za neku od sledećih prilika.

  9. Zasto nema barem jedne zene? 30% je preporuceno ucesce zena u politickom zivotu a u razvijenim (skandonavskim) zemljama to ide i do 50%.
    Finski ambasador je izjavio da ce odbijati da ucestvuje u debatama u kojima su govornici samo muskarci…
    Sve drugo- bravo Olja i dobrodosla

  10. Sva podrška Olji Bećković za emisiju ali baš zbog toga mislim da je mogla da zove atraktivnije goste

  11. Ako je 05.010.2000.bio čin odbrane demokratije od diktature, a pri tom je spaljena Skupština, demoliran Beograd, a upad na RTS, kada je polomljeno jedno staklo na ulaznim vratima, nazvano, nasiljem i fašizmom, kada ćemo početi da se borimo politici nasija ne nasiljem?

  12. Kakvo olakšanje da se vratila emisija Utisak nedelje, verujte da će uticati na boljitak u zdravlju naroda.

  13. Nekada je utisak nedelje bio emisija gde su se nadmetali politicari da budu zvezde. Bilo je bitno da li si sam u emisiji jer ko nije bio u utisku nedelje nije postojao. Tu se prodavala istina vaznija od svih drugih. Prvi put, kod nas, je istina postala roba. Uvek je to bila pristrasna emisija na strani onih koji najvise plate. Jedva sam cekao da zauzme mesto koje zasluzuje.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 9

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.