Građanski front: Novi sistem ne mogu graditi oni koji su doveli do degradacije društva

Ostavite komentar


  1. Ne razumem samo ko se to ‘nadigrava sa Vucicem u nacionalizmu’?! Prvo, postradikalski slobin Ministar Informacija Vucic, u ovom trenutku nije siguran ni da li je musko ili zensko a ne nacionalista ili ne? Drugo, ‘Nacionalizam’ po sebi vise ne znaci nista, to je postala zlonamerna etiketa globalista za vrstu politike nemesanja, okrenute sebi, svojim interesima i dobrobiti. Sto se tice ‘identitetske politike’, zestoka NVO promocija i afirmacija LGBT pokreta i njihove propagande u Srbiji je knjiski primer iste. Nisam siguran da su pisci gornje deklaracije na to mislili … ?

    1. SzS se nadigrava u nacionalizmu. Ko to nije video prošle nedelje, šta da mu radim. Oni ga napadaju sa desna, tako da drž’te se vi njih. Na levici duva promaja. Skoro da nema nikog sem GF i organizacija okupljenih oko njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.